Laaste gespeelde wedstrijd
RODA '28 1 - Blauw Wit 1
4 - 2
Roda’28 wint met 5 – 1 van WVW.

Zondag 15 april kan Roda’28 de midweekse nederlaag tegen SCE al weer weg poetsen en hierin slaagt het elftal ook uitstekend. Met goed aanvallend voetbal en mooie doelpunten wordt WVW uit Weurt met 5 – 1 verslagen.
Het wedstrijdverloop met de belangrijkste momenten zijn als volgt;
12e minuut, vrije trap Roda’28, Twan Arnts legt de bal bij de 2de paal neer, Bob Stevens kopt de bal op doel, keeper raakt de bal nog en een WVW verdediger weet de bal voor de doellijn weg te trappen.
In de 17e minuut zet WVW de Roda’28 defensie onder druk en verdediger Stijn Gradussen moet snel handelen en schiet de bal naar voren, Twan Arnts pikt de bal op de middellijn op, pakt zijn snelheid en geeft een goede voorzet op Pim Tromp, die de 1 – 0 voorsprong voor Roda’28 kan verwezenlijken.
In de 27e minuut geeft Bob Stevens een goede voorzet op Niek van Gemert, die koelbloedig het 2e doelpunt voor Roda’28 scoort.
Met deze stand wordt de rust bereikt en na rust probeert WVW wel om de stand een beter aanzien te geven, spelen wat meer aanvallend, maar echte uitgespeelde kansen zijn er weinig voor WVW. Ook Roda’28 speelde even wat minder, maar dan toch in de 67e minuut is het wederom Niek van Gemert, die de 3 – 0 scoort. Uit een corner van Stijn Gradussen, weet Bob Stevens de bal vanaf de 2de paal weer in het doelgebied te koppen en Niek van Gemert komt aanlopen en tikt de bal beheerst binnen in het WVW doel.
Daarna gaat het snel, in de 70e minuut geeft Pim Tromp een prima diepte pass op Niek van Gemert en zijn voorzet wordt door Twan Arnts perfect binnen geschoten.
In de 74e minuut weet WVW spits Bas Magdelijns de tegentreffer te scoren na een goede aanval van WVW.
Het slotakkoord voor deze wedstrijd is in de 90e minuut wanneer de goed opgekomen verdediger Joris van Rijn een mooie steekpass krijgt van Bob Stevens, Joris geeft een strakke voorzet op Pim, die direct en strak de 5 – 1 voor Roda’28 scoort.
Door de resultaten op de andere velden staan er nu 3 clubs op 41 punten, te weten Roda’28, SCE en Krayenhoff. Het verschil zit hem in het aantal gespeelde wedstrijden; Roda’28 heeft 19, SCE 20 en Krayenhoff 21 wedstrijden gespeeld.
As zondag 22 april staat de return wedstrijd SCE – Roda’28 op het programma, een echte topper en Roda’28 zal haar uiterste best doen om revanche te nemen voor de recent geleden thuis nederlaag. We vertrouwen erop dat veel Roda’28 supporters de weg naar Lindenholt zullen weten te vinden, let wel op de wedstrijd begint om 14.00 uur. Elke support is van harte welkom.