RODA '28 1
ALGEMENE INFORMATIE
Eerst volgende wedstrijd
RODA '28 1 - Blauw Wit 1
Zo | 24-03-2024 om 14:00u
Laaste gespeelde wedstrijd
vv Ewijk 1 - RODA '28 1
1 - 1
Prognose kampioen Roda ’28 trainer l Wim Joosten
Na 2 succesvolle seizoenen is Roda’28 aankomend seizoen terug te vinden in de 3e klasse D , een nivo waar Roda’28 nog nooit eerder in de clubhistorie heeft geacteerd.
 
Uitgerekend in het jaar van het 90-jarig bestaan gaat Roda’28 er alles aan doen om de huid ook aankomend seizoen weer duur te verkopen.
 
TERUGBLIK AFGELOPEN SEIZOEN met Wim Joosten ;
“Afgelopen seizoen was het voor ons zaak om de lijn die in de 5e klasse is ingezet door te trekken,door het aantrekken van enkele ervaren spelers dit in combinatie met  de huidige spelersgroep begon er langzamerhand een behoorlijke vechtmachine te ontstaan die elke wedstrijd tot het gaatje gingen en mede door een fantastische wedstrijdmentaliteit de meeste wedstrijden in winst omzetten. Vooraf werd er door de meeste al geroepen dat Roda’28 wel even kampioen zou gaan worden,zelf hadden we onze doelen gezet op een periodetitel. Aangezien wij dachten dat SCE en Nijmegen de echte titelkandidaten zouden zijn. Uiteindelijk waren het Krayenhoff en RODA’28 die als debutanten in de 4e klasse tot aan het einde om de titel speelden,waarin wij uiteindelijk de sterkste bleken te zijn en zo de verdiende kampioen werden.”
 
VERWACHTINGEN NIEUWE SEIZOEN;
“De selectie waarmee we 2 seizoenen op rij gepromoveerd zijn is grotendeels intact gebleven,we hebben als groep stappen gemaakt, zijn naarmate het seizoen vorderde volwassener gaan spelen. We hebben weer 2 jaar meer ervaring in de broekzak dit is allemaal belangrijk om het een niveau hoger voor jezelf wat makkelijker te maken.
 
Voor aankomend seizoen staan we er dan ook heel nuchter in. Onze grootste doelstelling is om ons te handhaven in de 3e klasse. Maar we moeten ook niet weg lopen voor eventuele verwachtingen. Als voor ons na een aantal wedstrijden blijkt dat dit ons plafond is qua niveau. We moeten eerlijk zijn en zorgen dat we door een goede teamorganisatie keihard blijven werken om de doelstelling te gaan bereiken. Wanneer blijkt dat er nog voldoende rek in de ploeg zit op dit niveau,zullen we ook met z’n allen moeten proberen om weer een stapje verder te zetten. Dit valt alleen te bereiken door vooraf goede afspraken te maken met elkaar,duidelijkheid is voor iedereen heel belangrijk.”
 
VERWACHT JE EEN ZWAAR SEIZOEN;
“Zeer zeker,maar dat is niet erg,dat maakt de uitdaging des te mooier. Waar we in de 4e klasse 60 minuten moesten aanzetten  om een wedstrijd te winnen. Zullen we aankomend seizoen 90 minuten lang moeten blijven knokken om resultaat te boeken. Buiten de kwaliteit van de spelers,want dat is het allerbelangrijkste voor je ploeg,zullen we door  conditioneel sterk te zijn de strijd aan moeten gaan. De ene keer zal dat beter gaan als de andere keer ,maar dat is ook weer een mooi leerproces voor de ploeg waar ik heel erg naar uitkijk.”
 
KANSHEBBERS TITEL:
“Is vooraf altijd heel moeilijk te bepalen,maar gezien de resultaten van afgelopen seizoenen en de kwaliteit van de selectie schat ik Eldenia en Germania erg hoog in.”
 
KANSEN RODA’28;
“Zoals al eerder aangegeven doen wij het heel goed als wij ons kunnen handhaven in de 3e klasse,wij kijken met veel respect naar de tegenstanders,maar we gaan ons ook niet gedragen als klein duimpje. We zullen als echte kerels de strijd aangaan. Dit doen we samen met onze grote,vaste,trouwe supportersschare die heel belangrijk zijn geweest voor ons de afgelopen 2 seizoenen en die ons aankomend seizoen ook weer trouw zullen steunen.”
FOTOVERSLAG
Activiteiten / Agenda
Er zijn nog geen activiteiten toegevoegd
Webshop Roda '28

Bestel nu je eigen Roda' 28 sport kleren en steun Roda '28!

Ga naar de webshop RODA '28 Winssen
Contact
Roda '28 Winssen - De Boshof
Plakstraat 6
6645 KL, Winssen
secretariaat@roda28.nl
Aanmelden bij Roda '28 Winssen
Aanmelden