RODA '28 2
ALGEMENE INFORMATIE
Eerst volgende wedstrijd
RODA '28 2 - Juliana '31 2
Do | 25-04-2024 om 20:00u
Laaste gespeelde wedstrijd
Brakkenstein 3 - RODA '28 2
6 - 0
Voorbeschouwing RODA - DIO
Aanstaande zondag staat er opnieuw een kraker van jewelste op het programma. RODA 2 treedt op de eigen Boshof aan tegen DIO ’30, in een direct duel om de koppositie. Twee weken geleden eisten de Winssenaren voor het eerst de koppositie op, maar doordat FC kunde afgelopen zondag niet op bezoek durfde te komen bij RODA en DIO wel gewoon voetbalde(en won) schoof de formatie uit Druten weer op naar plek 1.
 
DIO ’30 is dus momenteel de koploper met 21 punten uit 8 wedstrijden. RODA speelde een wedstrijd minder, en harkte daarin 19 punten bij elkaar. Op basis van verliespunten staat RODA er dus het beste voor, en heeft dus aan een gelijkspel voldoende om deze goede uitgangspositie vast te houden. Uiteraard gaan de mannen van ’t twidde gewoon voor de drie punten, en hopen dit voor zoveel mogelijk publiek voor elkaar te boksen. Komt dat zien, aanstaande zondag (22-11) om 11:00.
 
Volgens de bookmakers, is RODA 2 licht favoriet(1.50 vs. 1.70). Allereerst heeft de ploeg van Nico Creemers het thuisvoordeel, op de eigen Boshof werd nog geen punt verloren. Daarnaast staat het op basis van verliespunten nog bovenaan, het speelde slechts 1x gelijk en wist verder alles te winnen terwijl DIO één keer verloor. Ook kwam RODA vaker tot scoren, en kreeg het minder tegendoelpunten te verwerken.
 
Ten slotte zijn er nog de resultaten tegen een aantal gemeenschappelijke tegenstanders; Alleen tegen Driel presteerde DIO(1-4 winst) beter dan RODA(2-0 winst). Tegen SDOO(3-1 winst DIO, 3-5 winst RODA) en SVHA(beiden 1-3) boekten de twee ploegen eenzelfde netto resultaat, terwijl RODA in alle andere duels (op doelsaldo) een beter resultaat wist te boeken(Ewijk; 3-0 vs. 2-4, OSC; 11-0 vs. 3-0). Het belangrijkste verschil werd gemaakt tegen Bemmel, waar RODA uit 0-0 speelde (maar eigenlijk had moeten verliezen) verloor DIO op eigen veld met 1-4.
 
Niet dat het waarschijnlijk is dat er iemand is die dit ook maar iets interesseert, maar u kunt het maar weten. Uiteraard bieden in het verleden behaalde resultaten geen enkele garantie voor de toekomst, maar voor de cijferfetisjisten van unibet.com wegen deze cijfers zwaar mee. Overigens is de kans op een gelijkspel volgens de wedkantoren nog het aannemelijkst(1.3), terwijl de kans op een afgelasting nog groter is(1.10).
 
Wellicht en hopelijk tot zondag!

 
Activiteiten / Agenda
Er zijn nog geen activiteiten toegevoegd
Webshop Roda '28

Bestel nu je eigen Roda' 28 sport kleren en steun Roda '28!

Ga naar de webshop RODA '28 Winssen
Contact
Roda '28 Winssen - De Boshof
Plakstraat 6
6645 KL, Winssen
secretariaat@roda28.nl
Aanmelden bij Roda '28 Winssen
Aanmelden