RODA '28 2
ALGEMENE INFORMATIE
Eerst volgende wedstrijd
RODA '28 2 - Brakkenstein 3
Ma | 01-04-2024 om 11:00u
Laaste gespeelde wedstrijd
RODA '28 2 - Trekvogels 3
0 - 3
​Van Summeren moet zich richten op nieuwe rol
Rik van Summeren moet zich voorlopig richten op een rol in de defensie van RODA 2. De balverliefde technicus speelde vorig seizoen nog geregeld op het middenveld, maar moest toezien hoe de club zich afgelopen zomer versterkte met Marijn Gradussen. Beide spelers komen in aanmerking voor de controlerende positie op het middenrif.

Tijdens zijn jaren in de jeugdopleiding van de club speelde van Summeren vaker als linksback en Nico Creemers sluit niet uit dat hij dit experiment weer oppakt. "Dat zou kunnen", zei de coach na afloop. "Ik vind het prettig om altijd één technische speler achterin te hebben die meer kan dan alleen een bal wegrossen, en van Summeren kan dat. Maar misschien blijft hij wel gewoon als middenvelder spelen, ook Joost en Joep Janssen komen voor de linksback positie in aanmerking. Maar in dat geval zal hij wel hard moeten knokken voor zijn plek, en is een basisplaats zeker geen garantie."

Door een knie- en enkelblessure heeft van Summeren een poosje langs de kant gestaan en zal aanstaande zondag bij RODA 3 aan zijn wedstrijdritme mogen werken. Of coach Thijs Stevens hem speelminuten op het middenveld gunt is nog even afwachten.
Activiteiten / Agenda
Er zijn nog geen activiteiten toegevoegd
Webshop Roda '28

Bestel nu je eigen Roda' 28 sport kleren en steun Roda '28!

Ga naar de webshop RODA '28 Winssen
Contact
Roda '28 Winssen - De Boshof
Plakstraat 6
6645 KL, Winssen
secretariaat@roda28.nl
Aanmelden bij Roda '28 Winssen
Aanmelden