RODA '28 2
ALGEMENE INFORMATIE
Eerst volgende wedstrijd
RODA '28 2 - Brakkenstein 3
Ma | 01-04-2024 om 11:00u
Laaste gespeelde wedstrijd
RODA '28 2 - Trekvogels 3
0 - 3
'Geschrokken' van den Dobbelsteen: Ik denk dat we gewoon heel goed bezig zijn
Luuk van den Dobbelsteen is tevreden over de eerste seizoenshelft van RODA 2. De 20-jarige aanvaller tekende vorig jaar zomer een langdurig contract bij RODA 2. Na een moeizaam eerste jaar maakt hij momenteel furore in het Rood Zwarte tenue. Het spel van RODA 2 komt vaak onder een vergrootglas te liggen en daar is ‘d’n Dobbel’ van geschrokken.
 
"Ik ben best geschrokken van de kritiek die het team af en toe krijgt, maar ik denk dat we gewoon heel goed bezig zijn", vertelt d’n Dobbel tegen de NOS. "Thuis zijn we zonder puntverlies en uit hebben we ook veel punten gepakt. Zolang we blijven winnen, blijven we een serieuze kampioenskandidaat. Dat is wat we wilden. Toen ik tekende voor RODA 2 had ik geloof in deze groep. Dit team kan alleen nog maar beter worden."
 
Dat het soms even wat minder gaat, gebeurt volgens d’n Dobbel bij iedere club. "En als het even wat minder gaat, is RODA 2 in staat vechtvoetbal te spelen. Het karakter dat we vaak brengen op een moment dat het moeilijk is, moeten we vanaf het begin brengen."
 
D’n Dobbel draait nu al een poosje op dit niveau mee en beseft steeds meer het belang van winnen. "Vorig jaar speelden we vaak mooi voetbal, hadden we 70% balbezit. Maar veel punten werden er niet gepakt. In de huidige situatie moeten we ons realiseren dat de drie punten het belangrijkst zijn, ongeacht hoe die gepakt worden. Toen ik tijdens die baggerwedstrijd uit tegen Driel vlak voor tijd die winnende erin schoot, merkte ik ook bij het publiek dat het om winnen ging."
Activiteiten / Agenda
Er zijn nog geen activiteiten toegevoegd
Webshop Roda '28

Bestel nu je eigen Roda' 28 sport kleren en steun Roda '28!

Ga naar de webshop RODA '28 Winssen
Contact
Roda '28 Winssen - De Boshof
Plakstraat 6
6645 KL, Winssen
secretariaat@roda28.nl
Aanmelden bij Roda '28 Winssen
Aanmelden