RODA '28 2
ALGEMENE INFORMATIE
Eerst volgende wedstrijd
RODA '28 2 - Juliana '31 2
Do | 25-04-2024 om 20:00u
Laaste gespeelde wedstrijd
Brakkenstein 3 - RODA '28 2
6 - 0
Perlo verkiest RODA 2 boven het grote geld, Creemers dolgelukkig
Trainer Nico Creemers van RODA 2 vindt het verstandig van middenvelder Noud Perlo (20) dat hij vooralsnog niet ingaat op een verleidelijke aanbieding van RODA 1. “Als hij vindt dat hij klaar is voor een volgende stap, is dat zijn keuze. Ik vind dat hij al heel grote stappen heeft gemaakt, maar hij kan nog veel grotere stappen maken door elke week bij RODA 2 te spelen. De overgang zal dan veel makkelijker zijn dan nu'', laat Creemers weten in De Telegraaf.
 
RODA 1, dat eerder dit seizoen ook al interesse toonde in Perlo, had opnieuw toestemming gekregen van de club om met Perlo te praten over een mogelijke overgang. Het grote talent van de Winssense titelkandidaat had echter geen trek in een gesprek met het vlaggenschip van de club. “Ik heb er in de zomerstop voor gekozen om deze kans te laten schieten, omdat ik kampioen wilde worden met RODA 2. Nu we in de winterstop ook daadwerkelijk titelfavoriet zijn, is dit gevoel alleen maar sterker geworden”.
 
RODA 1 legde zich niet meteen neer bij diens afwijzing en schrok evenmin terug van het prijskaartje van ongeveer vier rondjes bier, en de rest chips, dat aan hem was gehangen. Via Joost Gerrits, de ‘bff’ van Perlo die uitkomt voor RODA 1, werd een nieuwe poging gedaan om de vrienden samen te brengen in één elftal. Met daarbij de mogelijkheid om een aantal proefwedstrijden te spelen totdat RODA 2 de competitie weer hervat. Voor de proefwedstrijden stond hij nog wel open, een vervolg zit er echter niet in. Het kamp-Perlo kiest liever voor een geleidelijke weg naar de Europese top, om te beginnen bij RODA 2.
 
“Het is allemaal supersnel met hem gegaan'', erkent Creemers. "Hij heeft ongelooflijk veel talent en heeft dit zelf afgedwongen. Maar ik ben blij dat hij kiest met zijn verstand en niet alleen aan het grote geld denkt.''
 
Activiteiten / Agenda
Er zijn nog geen activiteiten toegevoegd
Webshop Roda '28

Bestel nu je eigen Roda' 28 sport kleren en steun Roda '28!

Ga naar de webshop RODA '28 Winssen
Contact
Roda '28 Winssen - De Boshof
Plakstraat 6
6645 KL, Winssen
secretariaat@roda28.nl
Aanmelden bij Roda '28 Winssen
Aanmelden