RODA '28 2
ALGEMENE INFORMATIE
Eerst volgende wedstrijd
RODA '28 2 - Juliana '31 2
Do | 25-04-2024 om 20:00u
Laaste gespeelde wedstrijd
Brakkenstein 3 - RODA '28 2
6 - 0
​Spelers RODA 2 vangen premies: "Reëel vertrekpunt"
RODA 2 behaalde dit seizoen reeds 22 punten en dat betekent heel goed nieuws voor de spelers: zij krijgen vanaf nu (winst)premies uitgekeerd. In de vorm van kratjes Heineken.
 
Dat komt door eerder gemaakte afspraken. Afgesproken werd dat de spelers pas premies zouden ontvangen indien zij 'naar behoren spelen'. "Vorig seizoen behaalden we in het hele seizoen slechts 20 punten. Dat moest dit jaar beter, dus dat vonden we een reëel vertrekpunt", vertelde trainer Nico Creemers aan Voetbal International.
 
"Met RODA 2 meedoen als sterke middenmotor, of eigenlijk topploeg in de vierde klasse, scharen wij onder normaal je werk doen en een premie zien wij echt als een extra beloning", aldus de trotse trainer van de ploeg die het dit seizoen bijzonder goed doet. "Stel je voor dat je vanaf de eerste competitiedag een premie van tweehonderd euro per punt uitkeert en je degradeert uiteindelijk toch met dertig punten."
 
Daar zit een gedachte achter. "Dan honoreer je spelers bovenmatig, terwijl ze ondermaats hebben gepresteerd. Dat kan nooit de bedoeling zijn", aldus de oefenmeester. RODA 2 staat halverwege het seizoen op een prachtige eerste plaats met 22 punten uit 8 wedstrijden.
Activiteiten / Agenda
Er zijn nog geen activiteiten toegevoegd
Webshop Roda '28

Bestel nu je eigen Roda' 28 sport kleren en steun Roda '28!

Ga naar de webshop RODA '28 Winssen
Contact
Roda '28 Winssen - De Boshof
Plakstraat 6
6645 KL, Winssen
secretariaat@roda28.nl
Aanmelden bij Roda '28 Winssen
Aanmelden