RODA '28 2
ALGEMENE INFORMATIE
Eerst volgende wedstrijd
RODA '28 2 - Overasseltse Boys 2
Zo | 05-05-2024 om 12:00u
Laaste gespeelde wedstrijd
Brakkenstein 3 - RODA '28 2
6 - 0
​Uitstekend seizoen RODA 2 duurt drie kwartier te lang
Het beste seizoen van RODA 2 sinds jaren is geëindigd in mineur. Op de dag dat de Winssenaren het kampioenschap konden behalen ging alles mis. Na een goede eerste helft en een 0-0 ruststand, werd RODA na rust compleet vernederd door DIO. De Winssense formatie werd op alle fronten afgetroefd en verloor, enigszins geflatteerd, met 6-0.
 
De eerste helft  leek er geen vuiltje aan de lucht. RODA had een zware kluif aan het sterke DIO maar zette daar zelf wel goed voetbal tegenover. Geluk ontbrak echter, waardoor er ondanks wat kansjes hier en daar niet werd gescoord en Noud Perlo een 200% strafschop door de neus werd geboord. Met 0-0 werd de kleedkamer opgezocht waarmee de wedstrijd nog alle kanten op kon.
 
Na rust speelde RODA de meest bedroevende helft van het seizoen. Na een kwartier voetballen gaf het scorebord een troosteloze 3-0 aan. En het werd nog veel erger. Nadat DIO eventjes gas terug nam zette de thuisploeg RODA de laatste 20 minuten weer compleet voor lul. Zonder dat RODA ook maar enige weerstand bood liep DIO uit tot een monsterscore van 6-0.
 
Door deze beschamende nederlaag gooit RODA in drie kwartier weg waar ze het hele seizoen voor geknokt hebben en eindigt het seizoen met een vreselijke domper.
Activiteiten / Agenda
Er zijn nog geen activiteiten toegevoegd
Webshop Roda '28

Bestel nu je eigen Roda' 28 sport kleren en steun Roda '28!

Ga naar de webshop RODA '28 Winssen
Contact
Roda '28 Winssen - De Boshof
Plakstraat 6
6645 KL, Winssen
secretariaat@roda28.nl
Aanmelden bij Roda '28 Winssen
Aanmelden