RODA '28 2
ALGEMENE INFORMATIE
Eerst volgende wedstrijd
RODA '28 2 - Overasseltse Boys 2
Zo | 05-05-2024 om 12:00u
Laaste gespeelde wedstrijd
Brakkenstein 3 - RODA '28 2
6 - 0
Dobbel schittert met hakbal: ‘Ik dacht dat ik hem zou missen'
Winssen, 17 septemer 2017 | Door: B. Gradussen

Interim trainer Willie van de Kamp wisselde zondagmorgen in de thuiswedstrijd tegen WVW Luuk van den Dobbelsteen voor Cas Smits. De routinier zorgde in het duel voor één treffer, terwijl Smits niet tot scoren kwam. Volgens 'Dobbel' was het even wennen om weer bij het 2e in de spits te spelen.

 
“In de eerste twintig minuten speelden we niet heel goed maar daarna speelde we heel aardig als team. In de 2e helft werd het wat minder en dan zie je dat we toch even moeten wennen aan het begin van het seizoen”, zegt Dobbel in gesprek met de NOS “De tegenstander speelde iets anders. Dan moet je het als team anders neerzetten."
 
Dobbel was zeer te spreken over zijn treffer, zijn doelpunt was ook erg fraai. Sam Janssen legde de bal voor, waarna de spits de bal achter het standbeen langs in de korte hoek schoof. “Een mooie goal en een mooie aanval. Goede bal op Janssen en een fraaie aanname. Hij zag dat ik vrij stond. Ik zag iets gebeuren en daar handelde ik naar. Ik dacht eigenlijk dat ik hem zou missen, maar de bal vloog tegen de touwen. Je moet de situatie herkennen”, aldus Dobbel.
 
“Ik voel me goed. Of ik in topvorm ben, moet elke wedstrijd maar weer blijken”, vervolgt de spits, die in zijn eerste drie wedstrijden van het seizoen goed was voor drie doelpunten. “Ik ben fit en mentaal scherp, dat probeer ik ook te blijven. Verder focus ik me gewoon op de wedstrijd.”
 
Activiteiten / Agenda
Er zijn nog geen activiteiten toegevoegd
Webshop Roda '28

Bestel nu je eigen Roda' 28 sport kleren en steun Roda '28!

Ga naar de webshop RODA '28 Winssen
Contact
Roda '28 Winssen - De Boshof
Plakstraat 6
6645 KL, Winssen
secretariaat@roda28.nl
Aanmelden bij Roda '28 Winssen
Aanmelden