RODA '28 2
ALGEMENE INFORMATIE
Eerst volgende wedstrijd
RODA '28 2 - Brakkenstein 3
Ma | 01-04-2024 om 11:00u
Laaste gespeelde wedstrijd
RODA '28 2 - Trekvogels 3
0 - 3
Boshof weer onneembare vesting
Tilburg, 26 november 2017 | Door: B. Gradussen

Onder aanvoering van Hoppenreijs is de Boshof weer een onneembare vesting geworden.

 
Bert Hoppenreijs rechtte zondag net zoals de rest van RODA 2 de rug na een belabberde wedstrijd in Puiflijk. Nadat er vrijdag eerst in de Goffert gekeken was hoe het moest, was het zondag weer de beurt aan de mannen van Hoppenreijs.
 
Avios/DBV 2 moest er zondag aan geloven op de Boshof: 4-0. Dat betekende het zoveelste succes in eigen huis van RODA 2 dit seizoen. "Deze overwinning is dik en dik verdiend", vond Hoppenreijs in gesprek met FOX Sports. "De Boshof is weer een onneembare vesting en dat is het niet altijd geweest."
 
"Vandaag hebben we met vlagen laten zien dat we goed kunnen voetballen en vooral als ploeg echt gevaarlijk kunnen zijn", sprak de aanvoerder. "We voelden ons sterk en wisten na de 2-0 dat er niets fout kon gaan, zolang we onze concentratie behielden."

Volgens Hoppenreijs heeft RODA 2 de zwakke wedstrijd achter zich gelaten. "We hebben nu weer een wedstrijd gewonnen. Dan groeit het vertrouwen. Wij hoeven van niemand te verliezen in eigen huis. Nu is het zaak dat we de stijgende lijn vasthouden."
Activiteiten / Agenda
Er zijn nog geen activiteiten toegevoegd
Webshop Roda '28

Bestel nu je eigen Roda' 28 sport kleren en steun Roda '28!

Ga naar de webshop RODA '28 Winssen
Contact
Roda '28 Winssen - De Boshof
Plakstraat 6
6645 KL, Winssen
secretariaat@roda28.nl
Aanmelden bij Roda '28 Winssen
Aanmelden