RODA '28 2
ALGEMENE INFORMATIE
Eerst volgende wedstrijd
RODA '28 2 - Juliana '31 2
Do | 25-04-2024 om 20:00u
Laaste gespeelde wedstrijd
Brakkenstein 3 - RODA '28 2
6 - 0
Hoppenreijs: Ik reken niet meer op een oproep

Wijchen, 1 december 2017 | Door: T. van Gemert

Jos Hoppenreijs zet een rentree bij RODA 2 langzaam maar zeker uit zijn hoofd. Afgelopen zondag zat hij opnieuw niet in de definitieve selectie van coach Geet Hopmans voor de krachtmeting met Avios/DBV.

"Het is steeds hetzelfde verhaal", zegt Hoppenreijs tegen Ziggo Sport. "Het is inmiddels al mijn vijfde wedstrijd hier (RODA 3, red.), ik heb voldoende ritme opgedaan. Na mijn blessure heb ik al de nodige minuten gemaakt bij ‘3’ en heb ik een paar keer bij het tweede meegetraind, maar daar is het eigenlijk bij gebleven."

Hoppenreijs blijft weliswaar beschikbaar voor RODA 2. "Kijk, ik zal altijd openstaan voor ‘het Twidde’. Denk ik dat ik nog kans maak? Ik denk het eerlijk gezegd niet, niet zolang Hopmans de scepter zwaait. Wat kan ik nog meer doen dan elke week spelen en laten zien wat ik kan? Want als ik kijk naar de jongens die er wel spelen denk ik regelmatig: Dat kan ik ook. Misschien zelfs wel beter. En die jongens durven dan ook nog kritiek op mij te hebben. Vaak weet ik de kritiek nog wel te parreren met "nee, gij" of "och och, heur doar", maar blijkbaar ben ik de enige die het zo ziet"

“Anderzijds hou ik de stiekem de hoop dat Hopmans ooit het licht gaat zien”, besluit Hoppenreijs, “Ik wacht nog op het moment dat hij de geniale ingeving krijgt om in een 4-4-2 formatie te gaan spelen. Dan ben ik zeer waarschijnlijk de beste optie die hij heeft voor de linkshalf-positie”.

Activiteiten / Agenda
Er zijn nog geen activiteiten toegevoegd
Webshop Roda '28

Bestel nu je eigen Roda' 28 sport kleren en steun Roda '28!

Ga naar de webshop RODA '28 Winssen
Contact
Roda '28 Winssen - De Boshof
Plakstraat 6
6645 KL, Winssen
secretariaat@roda28.nl
Aanmelden bij Roda '28 Winssen
Aanmelden