RODA '28 2
ALGEMENE INFORMATIE
Eerst volgende wedstrijd
RODA '28 2 - Juliana '31 2
Do | 25-04-2024 om 20:00u
Laaste gespeelde wedstrijd
Brakkenstein 3 - RODA '28 2
6 - 0
​‘LJ hangt schoenen aan de wilgen en stort zich op zangcarrière’
Winssen, 18 januari 2018 | Door: J. Verploegen

Het heeft er alle schijn van dat Luc Janssen stopt bij Roda 2. De flegmatieke linksback van ’t Twidde beleefde afgelopen zaterdag in dorpshuis de Paulus zijn definitieve doorbraak als leadzanger van de kersverse Winssense boyband ‘de 4 JJJJ’s’.

Teammanager Thijs Stevens presenteerde afgelopen zaterdag op de eerste pronkzitting zijn nieuwe paradepaardje: ‘de 4 JJJJ’s. De vier jongens van Janssen sloten de avond op grandioze wijze af met twee knallers van hits. Met name de performance van ‘LJ’ sprong in het oog. Zowel met zang als dans liet hij de harten van het Winssense publiek sneller kloppen.

Het is nog maar de vraag of de vliegende start van zijn zangcarrière gepaard gaat met voetballen bij ’t Twidde. Trainer Geet Hopmans eist immers 110% inzet en concentratie van zijn pupillen. Naar het schijnt is Luc tot en met de carnaval ieder weekend geboekt voor diverse optredens. In de wandelgangen van Roda ’28 zingt nu de rond dat ‘LJ’ stopt met voetballen en zich vol gaat richten op zijn zangcarrière.

‘LJ’ was vandaag zelf niet bereikbaar voor commentaar. Gelukkig wilde zijn manager en tevens vader, Ton Janssen, de redactie van roda28.nl exclusief te woord staan: “Het gaat ontzettend snel met onze Luc. Sinds zondagochtend staat de telefoon roodgloeiend. Wij hebben er voor gekozen om Luc bewust uit de luwte te houden zodat hij zich volledig kan concentreren op zijn tweede grote show, aanstaande zaterdag tijdens de tweede pronkzitting. Het klopt inderdaad dat voetbal op dit moment op een lager pitje komt te staan voor Luc. Of hij stopt? Dat kan ik noch bevestigen noch ontkennen. Wel kan ik verklappen dat onze Luc wellicht een soloalbum gaat uitbrengen na de carnaval.”

Er bestaan echter ook twijfels over de mogelijke carrièreswitch van Janssen. Niek Gerrits, beter bekend als ‘Gerrie Zingt’: “Zingen is topsport, dit wordt nogal eens onderschat. Als ik kijk naar het steeds verder groeiende buikje van ‘LJ’ vraag ik mij af of hij wel geschikt is voor een carrière als zanger. Als hij dan ook nog eens zijn schoenen aan de wilgen hangt… Hij heeft echter een onmiskenbaar talent en ik gun het hem van harte, eindelijk een waardig opvolger. Wellicht dat hij dan wat vaker met zijn maatje (en wél topfitte) Tom van Gemert op de wielrenner kan stappen om zo in topconditie te blijven.”

Kantinebeheerder Ramon (of Rémon) de Klein maakt zich zorgen over de geruchten: “Luc is een graag geziene gast in de kantine van Roda ’28. Hij staat wekelijks garant voor zo’n vijf tientjes, een aanzienlijk bedrag op jaarbasis. Als dit wegvalt, zullen we de bierprijzen wéér moeten verhogen. Ik ga er dan ook vanuit dat Theo (Veens red.) er alles aan gaat doen om Luc voor de club te behouden.”
Hopelijk komt er snel meer duidelijkheid. Als u ‘LJ’ met zijn boyband zelf live wilt aanschouwen, hopen wij u aanstaande zaterdag te begroeten tijdens de tweede pronkzitting in dorpshuis de Paulus.
Activiteiten / Agenda
Er zijn nog geen activiteiten toegevoegd
Webshop Roda '28

Bestel nu je eigen Roda' 28 sport kleren en steun Roda '28!

Ga naar de webshop RODA '28 Winssen
Contact
Roda '28 Winssen - De Boshof
Plakstraat 6
6645 KL, Winssen
secretariaat@roda28.nl
Aanmelden bij Roda '28 Winssen
Aanmelden