RODA '28 2
ALGEMENE INFORMATIE
Eerst volgende wedstrijd
RODA '28 2 - Juliana '31 2
Do | 25-04-2024 om 20:00u
Laaste gespeelde wedstrijd
Brakkenstein 3 - RODA '28 2
6 - 0
RODA 2 zoekt grensrechter!
Sinds Thijs Stevens zijn verkiezingsbelofte niet is na gekomen en na een daverend afscheid van Geet Hopmans is ’t Twidde druk bezig met het formeren van een nieuwe technische staf. Middels oude bekende Thomas van Zetten en Tyn Wiedeman heeft ’t Twidde weer een nieuwe hoofdtrainer én leider. Echter is er nog een functie die open staat en dat is de grensrechter. Onderstaande vacature bevat meer informatie over deze functie.
 
Wat houdt het werk in?
Het gaat om een uitvoerende functie ter ondersteuning van de spelers tijdens de wedstrijden van ’t Twidde. Daarnaast wordt er van je verwacht dat je met enige regelmaat een tientje lapt en dat je bijdraagt aan de gezelligheid binnen ’t Twidde.
 
Eisen
-      Je moet weten wanneer het buitenspel is.
-      Af en toe moet er in het voordeel van RODA worden gevlagd.
-      Een rijbewijs wordt erg op prijs gesteld vanwege de uitwedstrijden.
-      Je dient altijd op tijd te zijn. Dat betekent dat je 5 minuten voor aanvang van de wedstrijd op het veld moet staan.
 
Wat bieden we jou?
-      De beste plaats tijdens de wedstrijden van ’t Twidde.
-      De mogelijkheid om uit volle borst mee te zingen tijdens het douchen met de Roda 2 douchemuziek Spotifylijst. (Mocht je dit lezen volg dan meteen even deze lijst, alvast bedankt.) https://open.spotify.com/user/1160771522/playlist/7lveBFWC6pHzzmbS9gyFcG?si=CG0fc6PLRvq9SuVeTXb-yA
-      Leuke activiteiten naast het voetbal zoals de verloate sinterkloas oavond, de afsluitende BBQ en het beroemde en beruchte selectieweekend.
-      Na verloop van tijd een getrainde lachspier.
 
Spreekt dit je aan, kom dan op een zondagmiddag naar de kantine van RODA naar Vak 6645 en meld je aan als nieuwe grensrechter van ’t Twidde.
Activiteiten / Agenda
Er zijn nog geen activiteiten toegevoegd
Webshop Roda '28

Bestel nu je eigen Roda' 28 sport kleren en steun Roda '28!

Ga naar de webshop RODA '28 Winssen
Contact
Roda '28 Winssen - De Boshof
Plakstraat 6
6645 KL, Winssen
secretariaat@roda28.nl
Aanmelden bij Roda '28 Winssen
Aanmelden