RODA '28 2
ALGEMENE INFORMATIE
Eerst volgende wedstrijd
RODA '28 2 - Juliana '31 2
Do | 25-04-2024 om 20:00u
Laaste gespeelde wedstrijd
Brakkenstein 3 - RODA '28 2
6 - 0
Gebroeders Hoppenreijs rollen DIOSA op
Ellie Hoppenreijs is al jarenlang een belangrijke kracht voor RODA ‘28. Iedere maandag meldt ze zich op de Boshof om in de kantine de rotzooi van zondag op te ruimen. Afgelopen weekend bleek ze opnieuw belangrijk door jaren eerder, samen met man Sjaak, Jos en Bert(en Susan) te verwekken. De twee gebroeders waren tegen DIOSA met z’n tweeën beslissend in het voordeel van RODA.
 
Na een aantal goede wedstrijden in de ‘nieuwe’ formatie moest er tegen DIOSA ook wat attractiever en aanvallender voetbal worden gespeeld door de ploeg van Nico Creemers. Opnieuw gaf RODA achterin weinig weg, onder leiding van de zeer ervaren Daan van den Berg. De thuisploeg probeerde het spel te maken en veel de aanval te zoeken maar de bezoekers uit Balgoij deed er met veel anti-voetbal en veel overtredingen alles aan om dat te voorkomen. De arbitrage had de wedstrijd goed onder controle en deelde hier en daar terecht een gele kaart uit. Uit een man-meer situaties wist RODA te profiteren en de score te openen. De kopsterke Bert Hoppenreijs meldde zich in de vijandelijke zestien bij een hoekschop van Rik van Summeren. Via een scrimmage kwam de bal bij Hoppenreijs terecht en deze liet zien ook met zijn voeten te kunnen scoren; 1-0.
 
Zoals vaker startte de thuisploeg ongeconcentreerd aan de tweede helft. Veel kansen kreeg DIOSA niet maar al kreeg RODA een corner tegen. Bijzonder goed werd de hoekschop niet genomen, maar nadat 3 Winssenaren de bal niet wisten te raken wist DIOSA de gelijkmaker binnen te tikken. De draad werd snel weer opgepakt en de thuisploeg domineerde de wedstrijd volledig. Mogelijkheden waren er genoeg, maar doelpunten bleven lang uit. Na de rentree van Hugo Senden, die na een aantal weken afwezigheid weer aansloot bij de groep, en het invallen van Jos Hoppenreijs werd alsnog het verschil gemaakt. Hoppenreijs was koud in het veld en kreeg een inworp van Tom Verploegen voor zijn voeten. Na het passeren van zijn laatste tegenstander werd ook de doelman verschalkt en was de eindstand bepaald op 2-1.
 
De volgende wedstrijd die RODA 2 speelt is de eerste knock-out ronde voor de beker. Zondag 16 november speelt RODA om 11u thuis tegen het 3e elftal van SVHA. Kom RODA aanmoedigen en help ze een ronde verder!
Activiteiten / Agenda
Er zijn nog geen activiteiten toegevoegd
Webshop Roda '28

Bestel nu je eigen Roda' 28 sport kleren en steun Roda '28!

Ga naar de webshop RODA '28 Winssen
Contact
Roda '28 Winssen - De Boshof
Plakstraat 6
6645 KL, Winssen
secretariaat@roda28.nl
Aanmelden bij Roda '28 Winssen
Aanmelden