Laaste gespeelde wedstrijd
Brakkenstein 3 - RODA '28 2
6 - 0
​RODA 2 bekert verder via winst na strafschoppen
Na de winst op DIOSA moest RODA thuis aantreden tegen het derde elftal van SVHA  in de eerste knock-out ronde van de beker. Een paar dagen regen hadden het biljartlaken op ‘De Boshof’ behoorlijk aangetast waardoor het veld was omgetoverd in één grote blubberzooi.

Het eerste half uur had RODA de grootste moeite om overeind te blijven op de gladde ondergrond. De bezoekers uit Herveld-Andelst wisten beter met de omstandigheden om te gaan en liepen vrij simpel uit naar 0-2 voorsprong. Na ingrijpen van de coach draaide het spelbeeld om. De wissels brachten iets meer beleving in het Winssense spel en al snel ontstond er door een gele kaart een man-meer situatie voor de thuisploeg. RODA profiteerde optimaal en kwam terug in de wedstrijd nadat een schot van Tom van Gemert van richting werd veranderd en de doelman kansloos in de verkeerde hoek lag. Nog geen vijf minuten later, op slag van rust, kwam RODA zelfs op gelijke hoogte. Een rush langs de zijlijn van Bert Hoppenreijs eindigde met een afgemeten voorzet op Niek Gerrits, die alleen nog maar met zijn hoofd tegen de bal aan hoefde te lopen. Ruststand: 2-2.

De tweede helft had RODA iets meer controle op het veld. De grootste kans  voor SVHA ontstond uit een vrije trap, waarbij de rebound in het zijnet werd geschoten. De laatste 10 minuten moesten bij een gelijke stand met 10 man worden uitgespeeld na een domme gele kaart van van Gemert. In plaats van achteruit lopen bleef RODA op zoek gaan naar het winnende doelpunt maar 2 mega kansen van Gerrits en Jop Verploegen bleven onbenut. Na 90 minuten was er nog altijd geen winnaar dus moesten strafschoppen de beslissing brengen.

Uit de eerste serie van vijf stopte Bart Janssen er één, en  miste Hugo Senden de laatste namens RODA. Gerrits, Verploegen, Hoppenreijs en Luc Janssen waren wel trefzeker. Nadat de zesde strafschop van SVHA zowel over als naast werd geschoten wist Bas Gradussen zijn zenuwen wel onder controle te houden en schoot de winnende strafschop binnen.

Door deze overwinning plaatst RODA 2 zich voor de achtste finales. Wanneer en tegen wie deze gespeeld wordt is op dit moment nog niet bekend. Volgende week zondag genieten de heren van een vrije dag.

Update #1
De volgende tegenstander in het beker toernooi is SDOO 3. De datum is vastgesteld op 21 december en RODA mag opnieuw thuis aantreden

Update #2
De wedstrijd van 21 december is verplaatst naar 25 januari. De tegenstander blijft ongewijzigd.