RODA '28 2
ALGEMENE INFORMATIE
Eerst volgende wedstrijd
RODA '28 2 - Juliana '31 2
Do | 25-04-2024 om 20:00u
Laaste gespeelde wedstrijd
Brakkenstein 3 - RODA '28 2
6 - 0
​Selectie RODA 2 genoot van welverdiende vrije dag
Komende week staat de laatste training van 2014 op de kalender. Om alle spelers fit op deze training te laten verschijnen, hebben de mannen van trainer Nico Creemers afgelopen zondag een dagje vrij gekregen. Dit volledig gesteund door het totale-mens-principe van de keuzeheer. Op het programma stond de uitwedstrijd bij SVHA 2, maar in het teken van de laatste training en de zware regenval vlak voor het weekend werd besloten de wedstrijd niet te spelen.
 
Creemers schrapte de wedstrijd die gepland stond voor zondagochtend 11:00. Hierdoor konden de selectieleden, samen met het gezin, heerlijk vertoeven aan het zwembad. Een deel van de selectie verkoos het strand aan de Waal boven het zwembad of ging shoppen bij ‘de Loef’, het grootste overdekte winkelcentrum van Winssen. Echter stond er wel een afspraak met de media later op de dag gepland. RODA 2 traint in de aanloop naar 2015 nog een keer in haar thuisbasis, daarna volgt de traditionele winterstop. RODA 2 zal het eerstvolgende duel, om een plek in de volgende ronde van de beker, op 25 januari uitvechten.
 
Supporters die met veel moeite een kaartje voor de wedstrijd van afgelopen zondag hebben weten te bemachtigen hoeven niet te treuren. De entreebewijzen voor SVHA-uit blijven gewoon geldig!
Activiteiten / Agenda
Er zijn nog geen activiteiten toegevoegd
Webshop Roda '28

Bestel nu je eigen Roda' 28 sport kleren en steun Roda '28!

Ga naar de webshop RODA '28 Winssen
Contact
Roda '28 Winssen - De Boshof
Plakstraat 6
6645 KL, Winssen
secretariaat@roda28.nl
Aanmelden bij Roda '28 Winssen
Aanmelden