RODA '28 2
ALGEMENE INFORMATIE
Eerst volgende wedstrijd
RODA '28 2 - Brakkenstein 3
Ma | 01-04-2024 om 11:00u
Laaste gespeelde wedstrijd
RODA '28 2 - Trekvogels 3
0 - 3
RODAman krijgt niets mee van kritiek: ‘Ik leef in mijn eigen wereldje’
Na vier opeenvolgende wedstrijden zonder ook maar één doelpunt was het vorige week zondag zover: Jop Verploegen scoorde in de kraker tussen RODA en Unitas (3-2). De Winssense aanvaller kreeg de voorbije weken de nodige kritiek te verduren, maar daar heeft hij naar eigen zeggen weinig van meegekregen.
 
“Ik spreek geen Nederlands, alleen Winssens”, legde Verploegen na afloop aan de NOS uit. “Ik lees zodoende geen kranten, alleen het plaatselijke parochieblaadje. Ik kijk ook geen Nederlandse televisie en in mijn auto luister ik alleen maar naar ‘Ginnie Goed’(een plaatselijke boyband, red.) omdat ik toch niet versta wat ze op de radio te melden hebben. Ik ga gewoon door met mijn leven. Ik hoor het alleen als ik een interview geef, zoals nu het geval is. Ik leef in mijn eigen wereldje. Het raakt me dus eigenlijk niet zo.”
 
“Ik weet wat ik bijdraag en het team en de trainer weten het ook. Anders stond ik ook niet in de basis en ging ik niet als mede-topscorer de winterstop in.” Verploegen was in zijn eerste zes officiële duels voor RODA 2 goed voor drie doelpunten. Daarna stagneerde zijn doelpuntenproductie, tot vorige week zondag.
Activiteiten / Agenda
Er zijn nog geen activiteiten toegevoegd
Webshop Roda '28

Bestel nu je eigen Roda' 28 sport kleren en steun Roda '28!

Ga naar de webshop RODA '28 Winssen
Contact
Roda '28 Winssen - De Boshof
Plakstraat 6
6645 KL, Winssen
secretariaat@roda28.nl
Aanmelden bij Roda '28 Winssen
Aanmelden