RODA '28 2
ALGEMENE INFORMATIE
Eerst volgende wedstrijd
RODA '28 2 - Juliana '31 2
Do | 25-04-2024 om 20:00u
Laaste gespeelde wedstrijd
Brakkenstein 3 - RODA '28 2
6 - 0
​Jos Hoppenreijs is steeds meer de ‘broer van’
Als het ging over de familie Hoppenreijs en RODA, dan ging het over de broers Jos en Bert. Nu Bert al een aantal weken op rij succesvol is, gaat Jos steeds meer door het leven als 'broer van'. Jos gunt Bert uiteraard het allerbeste, vertelt hij in gesprek met NUsport.
 
Jos vindt het niet apart om tegenwoordig als 'broer van’ door het leven te gaan. "Het is een feit dat Bert is gestegen in populariteit en aanzien. Hij is dit seizoen al bij de nodige doelpunten betrokken geweest en houdt achterin de boel schoon en dat dwingt respect af, ook bij mij," aldus Jos.
 
"Dus men ziet mij tegenwoordig wat meer als 'broer van'. Broer hè? Hij blijft mijn broertje en hij luistert nog altijd goed naar me," vervolgt Jos. "Zonder gekheid, chapeau voor zijn succes en daar zit nul komma nul afgunst bij. Bert en ik gunnen elkaar het allerbeste."
 
Bert heeft zelf wel een verklaring voor zijn succes. “Jos doet niets liever dan over voetbal praten, ook thuis op de bank. Het oeverloze gelul is wellicht toch een beetje blijven hangen en dat werpt nu zijn vruchten af. Ik ben hem dan ook enorm dankbaar.”
 
Voor Bert zit het avontuur als ‘man-in-vorm’ er sinds vorig weekeinde op. Jos daarentegen komt steeds dichter bij zijn oude niveau. “Na een aantal weken in de schaduw van mijn broertje ben ik blij dat ik zelf ook weer belangrijk kan zijn. Het is nu winterstop maar ik hoop dat we samen nog voor een hoop mooie dingen kunnen zorgen in het nieuwe jaar.”
Activiteiten / Agenda
Er zijn nog geen activiteiten toegevoegd
Webshop Roda '28

Bestel nu je eigen Roda' 28 sport kleren en steun Roda '28!

Ga naar de webshop RODA '28 Winssen
Contact
Roda '28 Winssen - De Boshof
Plakstraat 6
6645 KL, Winssen
secretariaat@roda28.nl
Aanmelden bij Roda '28 Winssen
Aanmelden