RODA '28 2
ALGEMENE INFORMATIE
Eerst volgende wedstrijd
RODA '28 2 - Juliana '31 2
Do | 25-04-2024 om 20:00u
Laaste gespeelde wedstrijd
Brakkenstein 3 - RODA '28 2
6 - 0
Van Gemert wil afsluiten bij droomclub RODA
Tom van Gemert denkt erover na zijn carrière af te sluiten bij RODA. De 22-jarige middenvelder staat nog tot medio 2015 onder contract bij de club uit Winssen en heeft het daar naar zijn zin. Hij hoopt vurig het rode tenue van Winssens grootste club nog jaren om zijn schouders te kunnen dragen. “Mijn droomclub was voor mij altijd al RODA”, zegt hij in gesprek met De Gelderlander.
 
De zoon van William en Caroline, twee hondstrouwe RODA-supporters, speelt al zijn hele leven in Winssen. Vier jaar geleden maakte hij de overstap naar de senioren en was sinds die tijd goed voor één doelpunt, dat nog van richting werd veranderd ook. In de tussentijd mocht van Gemert debuteren in de hoofdmacht van de club, maar doordat hij daar niet echt overtuigde zeggen critici dat van Gemert niet geslaagd is in de absolute top. Hij is het daar ‘deels’ mee eens. “Onder Arno Heiming mocht ik bij RODA 1 twee keer invallen in de slotfase, bij een ruime voorsprong. Als die vervolgens nog bijna uit handen word gegeven ben ik wel zo realistisch om zelf in de spiegel te kijken. Wellicht was het voor mij gewoon een stapje te hoog, maar zo’n kans moet je altijd grijpen. Daar werk je je hele carrière naartoe.”
 
In het tweede elftal is van Gemert wel verzekerd van een basisplaats en werd begin dit seizoen zelfs benoemd tot aanvoerder. ”Ondanks het vertrek van veel van mijn teamgenoten de afgelopen twee seizoenen, ben ik gebleven”, zegt van Gemert, die momenteel tot de meest ervaren spelers van zijn elftal behoort. “De komende jaren heb ik ook nog niet de plannen om te verkassen. Hier heb ik mijn familie en mijn vrienden. Het is ook niet zo dat de telefoon van mijn zaakwaarnemer roodgloeiend staat hoor, maar ik heb het hier gewoon enorm naar mijn zin.“
Activiteiten / Agenda
Er zijn nog geen activiteiten toegevoegd
Webshop Roda '28

Bestel nu je eigen Roda' 28 sport kleren en steun Roda '28!

Ga naar de webshop RODA '28 Winssen
Contact
Roda '28 Winssen - De Boshof
Plakstraat 6
6645 KL, Winssen
secretariaat@roda28.nl
Aanmelden bij Roda '28 Winssen
Aanmelden