RODA '28 2
ALGEMENE INFORMATIE
Eerst volgende wedstrijd
RODA '28 2 - Juliana '31 2
Do | 25-04-2024 om 20:00u
Laaste gespeelde wedstrijd
Brakkenstein 3 - RODA '28 2
6 - 0
​Emotionele Gradussen: "Het mooiste verjaardagscadeau"
De jarige Bas Gradussen kan alsnog terugkijken op een geslaagde avond. De centrale verdediger van RODA 2, die zijn 21e verjaardag vierde, stevende met zijn ploeg op een nederlaag af bij Elistha maar wist vanaf een achterstand alsnog de drie punten over de streep te trekken. Gradussen kroonde zich in Elst tot matchwinner.
 
RODA 2 kwam na precies 45 minuten spelen op achterstand en zag die achterstand direct na rust oplopen tot 2 doelpunten. In een tijdsbestek van 10 minuten boog RODA die stand om tot een 2-4 voorsprong, met een aantal wonderschone doelpunten. Gradussen weet waar dat aan lag. "De spelers die in het veld kwamen, maakten het verschil met hun ervaring". De 3-4 die thuisploeg nog wist te maken kon geen roet meer in het eten van de Winssenaren gooien.
 
“Een mooier verjaardagscadeau kon ik me niet wensen. Voorafgaand aan de wedstrijd begon het al, toen de trainer mij de aanvoerdersband gaf. Vervolgens krijg ik ook nog het vertrouwen van de ploeg om een penalty te nemen op een moment dat het er echt toe doet”, aldus een duidelijk geëmotioneerde Gradussen.
 
Over de wedstrijd is Gradussen redelijk tevreden. "We creëerden veel kansen en hadden het betere van het spel, maar het was teleurstellend dat we lange tijd verzuimden om te scoren. We hebben de wedstrijd in de eerste helft gecontroleerd. In de tweede helft stelden we ons wat meer open en waren we kwetsbaar", vervolgt de spijkerharde mandekker, die uiteindelijk toch zijn verjaardagscadeau kreeg. “Ik ben blij dat ik vandaag belangrijk kon zijn voor mijn ploeg, zowel verdedigend als met een succesvolle strafschop”.
Activiteiten / Agenda
Er zijn nog geen activiteiten toegevoegd
Webshop Roda '28

Bestel nu je eigen Roda' 28 sport kleren en steun Roda '28!

Ga naar de webshop RODA '28 Winssen
Contact
Roda '28 Winssen - De Boshof
Plakstraat 6
6645 KL, Winssen
secretariaat@roda28.nl
Aanmelden bij Roda '28 Winssen
Aanmelden