RODA '28 2
ALGEMENE INFORMATIE
Eerst volgende wedstrijd
RODA '28 2 - Brakkenstein 3
Ma | 01-04-2024 om 11:00u
Laaste gespeelde wedstrijd
RODA '28 2 - Trekvogels 3
0 - 3
​‘Gerrie’ maakt gedroomde transfer eerder dan gepland
Een lang gekoesterde droom van Niek Gerrits, beter bekend als Gerrie, is eerder in vervulling gegaan dan hij zelf had kunnen denken. Aanvankelijk zou hij na de zomer pas aansluiten bij RODA 2, maar de overstap is nu al gemaakt. Hij zal het seizoen bij het tweede afmaken en krijgt op deze manier de mogelijkheid om al een beetje te wennen aan de spelersgroep, zodat hij in augustus niet als complete onbekende binnenkomt.
 
Voor Gerrie was er op dit moment weinig uitzicht op speeltijd bij het eerste elftal waardoor hij tot deze keuze is gekomen. Na 10 jaar trouwe dienst scheiden zijn wegen en die van RODA 1 nu voorgoed. Terwijl hij duidelijk aan het worstelen was om zijn tranen te bedwingen: “Ik ben jarenlang met veel plezier en veel trots uitgekomen voor dit elftal, en heb samen met spelers uit verschillende generaties de nodige successen geboekt. Maar aan al het mooie komt een eind”.
 
Het huidige seizoen maakt Gerrie op huurbasis af bij RODA 2 om in de zomer de definitieve overstap te maken. Hij was eerder ook al speler van de toenmalige ‘RODA 2 Tijgers’. “Ik heb toen besloten om nog een paar jaar alles te geven en me volledig op het eerste elftal te richten, maar ben deze jongens altijd in de gaten blijven houden. Als ik op zondagochtend langs de lijn stond begon het toch altijd weer een beetje te kriebelen”, moest hij eerlijk bekennen. 

Gerrie twijfelt nog of hij volgende seizoen uit zal komen bij de zaterdag- of zondagafdeling van RODA 2. "Ik ga altijd voor het hoogst haalbare, dat betekent dus voetballen op zondag. Maar op mijn leeftijd is het ook wel lekker om op zaterdagmiddag een balletje te trappen en op zondag lekker met vrouw en kinderen een dagje naar de dierentuin of de Efteling te gaan".
Activiteiten / Agenda
Er zijn nog geen activiteiten toegevoegd
Webshop Roda '28

Bestel nu je eigen Roda' 28 sport kleren en steun Roda '28!

Ga naar de webshop RODA '28 Winssen
Contact
Roda '28 Winssen - De Boshof
Plakstraat 6
6645 KL, Winssen
secretariaat@roda28.nl
Aanmelden bij Roda '28 Winssen
Aanmelden