RODA '28 2
ALGEMENE INFORMATIE
Eerst volgende wedstrijd
RODA '28 2 - Brakkenstein 3
Ma | 01-04-2024 om 11:00u
Laaste gespeelde wedstrijd
RODA '28 2 - Trekvogels 3
0 - 3
Keepersstrijd blijft onbeslist
Er wordt dit seizoen geen keuze meer gemaakt wat betreft de eerste doelman van RODA 2. Dat heeft de club naar buiten gebracht. Bart Janssen en Ivo Piels hebben elkaar niet kunnen aftroeven. “We gaan gewoon op deze manier door”, gaf trainer Nico Creemers aan. “Het liefste had ik een keuze gemaakt maar de beide goalies doen nou eenmaal heel weinig voor elkaar onder.”
 
Janssen verving vorig jaar Sander Roelofs en was sindsdien vaste doelman van de Winssenaren. Sinds afgelopen zomer voelt hij echter de hete adem van Piels in zijn nek. Elke wedstrijd spelen de roodzwarten met een ander onder de lat. Het is natuurlijk een luxe dat de ploeg over zoveel talent beschikt en zelfs de positie van doelman dubbel bezet heeft, maar een constante keeperswissel kan ook nadelig werken.
 
Over volgend seizoen wilde nog niemand binnen de club iets kwijt. Het resterende deel van het huidige seizoen gaat RODA 2 op deze voet verder waardoor het voor tegenstanders telkens een verrassing blijft wie ze op zondagochtend in het RODAdoel treffen. De ploeg hoopt zijn voordeel te halen uit het feit dat het op deze manier verwarring zaait tijdens de wedstrijdvoorbereiding van andere ploegen.
Activiteiten / Agenda
Er zijn nog geen activiteiten toegevoegd
Webshop Roda '28

Bestel nu je eigen Roda' 28 sport kleren en steun Roda '28!

Ga naar de webshop RODA '28 Winssen
Contact
Roda '28 Winssen - De Boshof
Plakstraat 6
6645 KL, Winssen
secretariaat@roda28.nl
Aanmelden bij Roda '28 Winssen
Aanmelden