RODA '28 2
ALGEMENE INFORMATIE
Eerst volgende wedstrijd
RODA '28 2 - Juliana '31 2
Do | 25-04-2024 om 20:00u
Laaste gespeelde wedstrijd
Brakkenstein 3 - RODA '28 2
6 - 0
​Vormcrisis RODA 2 nog altijd niet voorbij
De voorjaarsdip van RODA 2 begint serieuze vormen aan te nemen. Nadat vorige week UHC veel te sterk was voor de Winssenaren, werd afgelopen zondag ook tegen DIOSA niet gewonnen. De ploeg uit Balgoij sprokkelde in 13 wedstrijd pas 7 punten bij elkaar maar RODA stelde opnieuw teleur en keerde zonder punten terug naar Winssen. Een goede klassering lijkt steeds verder weg.
 
Voor rust creëerde RODA welgeteld één kans. Jos Hoppenreijs soleerde voorbij 4 geel-zwarten maar kwam oog in oog met de doelman een teenlengte te kort. Aan de andere kant wist DIOSA, dat ook niet denderend speelde maar wel dreigender was dan de bezoekers, ook niet tot scoren te komen. De brilstand bleef tot de rust op het scorebord staan.
 
De tweede helft begon RODA uitermate slap, wat resulteerde in een snelle tegengoal. Slap verdedigen leidde de openingstreffer in. DIOSA mocht 4x opnieuw aanleggen voor een schot en uiteindelijk viel deze dan ook binnen. Nog geen 10 minuten later trof DIOSA opnieuw doel en was de wedstrijd beslist. 10 minuten voor tijd deed RODA nog iets terug via Marijn Gradussen, maar de aansluitingstreffer kwam te laat.
 
Opnieuw een teleurstellende vertoning en een puntloze zondag voor RODA. Door twee onnodige nederlagen bezet RODA 2 momenteel de 6e plaats op de ranglijst, terwijl het komend weekend eigenlijk had moeten strijden om plek 3. Zondag wacht NEC-uit. Aftrap om 11 uur.
Activiteiten / Agenda
Er zijn nog geen activiteiten toegevoegd
Webshop Roda '28

Bestel nu je eigen Roda' 28 sport kleren en steun Roda '28!

Ga naar de webshop RODA '28 Winssen
Contact
Roda '28 Winssen - De Boshof
Plakstraat 6
6645 KL, Winssen
secretariaat@roda28.nl
Aanmelden bij Roda '28 Winssen
Aanmelden