RODA '28 2
ALGEMENE INFORMATIE
Eerst volgende wedstrijd
RODA '28 2 - Juliana '31 2
Do | 25-04-2024 om 20:00u
Laaste gespeelde wedstrijd
Brakkenstein 3 - RODA '28 2
6 - 0
Waar is Rik van Summeren?
RODA 2 moet het al een tijdje stellen zonder Rik van Summeren. De controlerende middenvelder ligt al een aantal weken uit de roulatie met een knieblessure, maar bij RODA begint men zich nu serieuze zorgen te maken. De technisch begaafde speler, vindt ie zelf, heeft zich namelijk al een poosje niet meer bij RODA laten zien.

Wanneer Rik voor het laatst is gezien op ‘De Boshof’ kan eigenlijk niemand zich meer heugen. Volgens bronnen heeft hij zich het afgelopen weekend 3 dagen lang schuil gehouden in Alphen, op Pleinpop. De verwachting is dat hij komend weekend bij Waanzinnig Winssen zomaar weer op kan duiken. Daarnaast schijnt hij zich een groot deel van zijn tijd op de bank in zijn huiskamer te bevinden, bij voorkeur in horizontale positie. Wat zijn afwezigheid op de club dan waarschijnlijk direct verklaart.

Rik is ongeveer 1 meter 50 lang, draagt lenzen, loopt meestal rond in een Ajax-shirtje maat 176 en praat veel. Heel veel. Maar zegt daarbij eigenlijk helemaal niets. Hij bevindt zich vaak vlak bij kroegen en discotheken waar hij naar buiten is gezet wegens wangedrag. Verder blijft hij het liefst zo ver mogelijk bij pinautomaten uit de buurt.
 
Update 14-4-2015, 19:15
Rik heeft zich inmiddels gemeld op de club en is weer gestart met loopoefeningen
Activiteiten / Agenda
Er zijn nog geen activiteiten toegevoegd
Webshop Roda '28

Bestel nu je eigen Roda' 28 sport kleren en steun Roda '28!

Ga naar de webshop RODA '28 Winssen
Contact
Roda '28 Winssen - De Boshof
Plakstraat 6
6645 KL, Winssen
secretariaat@roda28.nl
Aanmelden bij Roda '28 Winssen
Aanmelden