Nieuwe hoofd- & assistent-trainer voor RODA '28 VR 1


Even voorstellen: de Hoofdcoach,

Mijn naam is Niek Perlo , 31 jaar geleden geboren in het naburige Ewijk, maar vanaf 1993 woonachtig in Winssen. Ik ben getrouwd met Amanda en samen hebben we zoon Jurre van bijna 3 jaar en dochter Senna van 6 maanden. Ik ben werkzaam bij de firma Bruisten Groen in Winssen. 
‘s Avonds besteed ik tijd aan mijn hobby’s: zingen en gitaar spelen. Daarnaast ben ik een zeer fanatieke supporter van NEC en als het even kan bezoek ik de thuiswedstrijden in het Goffertstadion.

Vroeger ben ik zelf actief geweest op de velden van RODA’28.  Ik stond bekend als een snelle linksbuiten, maar helaas heeft dat sprookje niet al te lang mogen duren, een hardnekkige knieblessure gooide roet in het eten. 

Onlangs kreeg ik het verzoek de training van de dames van RODA ‘28 voor mijn rekening te nemen.  Ik was direct zeer enthousiast en na ruggespraak met Amanda heb ik RODA’28 groen licht gegeven.

Dus binnenkort zullen mijn voeten de velden van RODA’28 weer beroeren, dit maal niet als speler maar als oefenmeester. Samen met mijn neef en vriend Pim Peters zal ik als trainer/coach proberen de dames te helpen in een hopelijk mooi en succesvol nieuw competitie-jaar. Het zal voor mij even wennen zijn, omdat ik in het leidinggeven aan een elftal nog weinig ervaring heb, maar met de juiste begeleiding die ik van RODA’28 krijg, heb ik alle vertrouwen in een mooie tijd die voor me ligt. Ik heb er in elk geval ontzettend veel zin in!


Even voorstellen: De assistent-trainer,

Ik ben Pim Peters, ik ben 25 jaar geleden geboren in Nijmegen. Ik woon tevens al 25 jaar in Ewijk. In mijn dagelijks leven ben ik onderzoeksassistent bij aardappelveredelingsbedrijf Solynta te Wageningen.    
 
Graag sta ik in mijn vrijetijd met mijn hengel in de hand langs de waterkant. Tevens ben ik net als Niek fanatiek NEC-supporter, en bezoek ik als het kan thuiswedstrijden. Mijn eerste persoonlijke ervaringen met het voetbal heb ik opgedaan in het prachtige oranje zwarte tenue van V.V. Ewijk. Ik heb daar tot mijn 21ste mijn voetbalkunstjes vertoond, en heb daarna nog 2 jaar lang voor V.V. Ewijk zaalvoetbal gespeeld in competitie verband.

Pas geleden benaderde Niek mij of ik interesse had om hem als assistent-trainer van de vrouwen van Roda 1 bij te staan. Ik heb hier een aantal dagen over moeten nadenken, en heb toen besloten om het te doen!

Ik kijk uit naar een goede samenwerking met de vrouwen en hoofdcoach/vriend/neef Niek. Ik hoop op een leuk en sportief goed seizoen met de vrouwen.


Met vriendelijke groeten,

Niek Perlo & Pim Peters


 
Activiteiten / Agenda
Pupil van de week
Momenteel is er geen pupil van de week
Contact
Roda '28 Winssen - De Boshof
Plakstraat 6
6645 KL, Winssen
Locatie