Laaste gespeelde wedstrijd
RODA '28 1 - Blauw Wit 1
4 - 2
Roda’28 start met een overwinning na de winterstop.
De 1e wedstrijd na de winterstop is uit naar WVW in Weurt, een elftal met een zeer goed thuis resultaat. Roda’28 begint heel sterk in deze wedstrijd en al in de 3 minuut wordt de WVW defensie onder druk gezet. Roda’28 middenvelder Sam Janssen weet de bal te onderscheppen, speelt direct door spits Bob Stevens, die vindt de lopende Marijn van Kraaij en die speelt weer breed op de vrijstaande Pim Tromp, die beheerst de bal in de verre hoek in het doel plaatst. Dit is voor Roda’28 uiteraard een welkome opsteker. Maar WVW gaat niet bij de pakken neer zitten en in de 10e minuut schiet een WVW aanvaller op doel, maar deze bal gaat over het doel.

In de 15e minuut weet Bob Stevens een bal door te koppen naar Pim Tromp, die een voorzet geeft op Marijn van Kraaij, maar die kan de bal onvoldoende goed raken, waardoor deze net over het WVW doel gaat.

In de 25e minuut neemt Roda’28 middenvelder Niek van Gemert halverwege de WVW helft een vrije trap, hij legt de bal perfect neer bij de 2e paal en Roda’28 spits Bob Stevens kopt de bal schitterend in de verre hoek binnen en Roda’28 staat met 2 – 0 voor.

Met deze stand wordt er gerust en WVW probeert met enkele wissels het tij te keren, maar dit lukte niet, aangezien Roda’28 de controle over de wedstrijd hield.

In de 70e minuut schiet Pim Tromp op de WVW lat na een goede combinatie met Bob en Marijn.

In de 73e minuut heeft de WVW spits een goede kopkans, maar hij weet Martijn Teuwsen niet te verschalken, de bal gaat naast.

In de 75e minuut neemt Roda’28 middenvelder Daan Willems een corner en Niek van Gemert kopt deze corner beheerst binnen en Roda’28 staat met 3 – 0 voor.

In de 79e minuut weet WVW toch nog de eretreffer te scoren. Roda’28 doelman Martijn Teuwsen krijgt een lastig afstandsschot net niet onder controle en uit de rebound weet WVW speler Tees van den Rijk te ere-treffer te scoren.

In de top van deze 4e klasse E is geen verandering gekomen, aangezien de bovenste 4 teams allen wisten te winnen.

As zondag 4 februari gaat Roda’28 bij Niftrik op bezoek, Roda’28 supporters zijn uiteraard van harte welkom.