RODA '28 1
ALGEMENE INFORMATIE
Eerst volgende wedstrijd
RODA '28 1 - SC Millingen 1
Zo | 28-04-2024 om 14:00u
Laaste gespeelde wedstrijd
Batavia 1 - RODA '28 1
3 - 2
​Roda’28 weer puntloos bij Krayenhoff
Roda’28 weer puntloos bij Krayenhoff
 
Net zoals vorig seizoen verliest Roda’28 ook dit jaar de return wedstrijd bij Krayenhoff, vorig seizoen kostte deze nederlaag Roda’28 het kampioenschap, voor dit seizoen is dat niet het geval, aangezien Roda’28 dit seizoen nog 12 wedstrijden te gaan heeft.
Het was een lastige wedstrijd op een door de vorst hard veld en de stevige oostenwind maakte het voetballen erg moeilijk, beide teams hadden hier last van, maar Krayenhoff wist hier toch wat beter mee om te gaan.
Krayenhoff had zich erg verdedigend ingesteld en zette de Roda’28 aanvallers snel onder druk, zodra deze in bal bezit kwamen. Het was ook bijzonder vervelend dat de Krayenhoff assistent in de 1ste helft 2x vlagde voor buitenspel, terwijl dit in het geheel niet het geval was. Hierdoor werd Roda’28 2 grote kansen onthouden, beide keren was de weg naar het doel vrij.
Krayenhoff zat iets beter in de wedstrijd en vooral in het begin diende Roda’28 doelman Martijn Teuwsen enkele malen handelend op te treden, dit deed hij meer dan uitstekend. In de 30e minuut was er een vrije trap voor Krayenhoff, een meter 5 aan de rechterzijkant van het strafschopgebied, vrije trappen specialist Angelo van Elst eiste de bal op en schoot snoeihard richting de 2de paal, voor het doel raakte Roda’28 speler Bob Stevens de bal met zijn kruin nog wel aan, maar kon niet voorkomen dat dit schot in de kruising via binnenkant paal in het doel belandde.
Roda’28 probeerde met deze tegenvaller de bakens te verzetten, maar kon weinig tegen het stug verdedigend Krayenhoff in brengen. Met deze stand werd de rust bereikt.
Na rust probeerde Roda’28 nog meer naar voren te voetballen om de gelijkmaker te scoren, dit gaf Krayenhoff wel de mogelijkheid om meer op de counter te spelen, hieruit kwamen wel enkele kansen voor Krayenhoff, maar gescoord werd er niet, vooral door goed verdedigen of soms slecht schieten.
Zo waren er voor Roda’28 kansen voor Bob Stevens, Pim Tromp en een goed schot van Twan Arnts werd door de uitstekende Krayenhoff doelman boven uit de hoek geslagen. Krayenhoff greep alle middelen aan om de wedstrijdtijd te overbruggen, de goed leidende scheidsrechter heeft de blessure tijd iets langer laten duren dan normaal. Roda’28 kon vandaag helaas geen potten breken en moest teleurgesteld de terugreis met 0 punten aanvaarden.
As zondag speelt Roda’28 op Boshof een thuiswedstrijd tegen Achilles’29 uit Groesbeek.
Hopelijk zijn as zondag om 14.30 uur de weersomstandigheden wat aangenamer om te voetballen en te komen kijken.
Activiteiten / Agenda
Er zijn nog geen activiteiten toegevoegd
Webshop Roda '28

Bestel nu je eigen Roda' 28 sport kleren en steun Roda '28!

Ga naar de webshop RODA '28 Winssen
Contact
Roda '28 Winssen - De Boshof
Plakstraat 6
6645 KL, Winssen
secretariaat@roda28.nl
Aanmelden bij Roda '28 Winssen
Aanmelden