RODA '28 2 ZA
ALGEMENE INFORMATIE
Eerst volgende wedstrijd
Geen wedstijd gevonden.
Laaste gespeelde wedstrijd
RODA '28 2 - Excelsior Z. 4
2 - 3
Recordopkomst training RODA Vijf
De afgelopen training van RODA Vijf leverde een recordopkomst op. Liefst 19(!) spelers kwamen opdraven voor het ‘partijtje’ van woensdag 20 maart 2019. In. In de wetenschap dat er nog altijd 6 spelers ontbraken is het toch enigszins frappant dat de Winssense equipe al weken de grootste moeite heeft om op zaterdag 11 man op de been te kunnen krijgen.
 
Echter lijkt er het een en ander te gaan veranderen. Nu RODA na 3 nederlagen in 4 wedstrijden nergens meer om speelt lijkt de drempel voor menig speler wat lager te liggen om zijn gezicht te laten zien. Er is geen druk meer om te presteren en dus ook minder angst om kostbare fouten te maken.
 
Na de uitschakeling in zowel de beker als de titelstrijd in de competitie besloot de technische staf ook direct te schakelen en te kijken naar het volgende seizoen. Om die reden verschenen er rond de klok van kwart over zeven ook twee debutanten in kleedkamer 1: Bas Bruisten en Rik van Summeren mochten een proeftraining afwerken.
 
Zaterdag mogen de jonge goden aan de bak tegen Jonkerboys. Hopelijk is het animo, net als voorgaande weken, dan weer een stuk lager, want de Nijmeegse Pompekliniek laat slechts een beperkt aantal bezoekers toe.
Webshop Roda '28

Bestel nu je eigen Roda' 28 sport kleren en steun Roda '28!

Ga naar de webshop RODA '28 Winssen
Contact
Roda '28 Winssen - De Boshof
Plakstraat 6
6645 KL, Winssen
Locatie