RODA '28 2
ALGEMENE INFORMATIE
Eerst volgende wedstrijd
Geen wedstijd gevonden.
Laaste gespeelde wedstrijd
RODA '28 2 - Overasseltse Boys 2
0 - 0
Bram Grisèl onder indruk van kantine Boshof
Wijchen, 28 maart 2018 | Door: B. Gradussen & T. van Gemert

Het is inmiddels al meer dan twee weken geleden dan Bram Grisèl zijn eerste zondagmiddag in de kantine van sportcomplex de Boshof doorbracht. RODA ’28 1 speelde op eigen veld de kraker tegen streekgenoot v.v. Ewijk en Grisèl was die middag ingeroosterd om bardienst te draaien. Ondanks dat de bewuste dag al een tijdje achter ons ligt raakt hij maar niet uitgepraat over het feest dat er plaatsvond.
 
“Ik keek mijn ogen uit, ik was me helemaal niet bewust van het feit dat RODA een kantine had. Ik kende de club alleen maar van de serre en de kleedkamers. Een grote kast vol met bekers, een flatscreen-TV, een dartbord; ik wist helemaal niet dat we bij RODA zoiets hadden”, aldus een verbaasde Grisèl. “En al die mensen, waar kwam die zo ineens vandaan. Die wisten blijkbaar wel iets van het bestaan af, maar niemand die mij iets had verteld. Misschien speelt mijn licht ontvlambare karakter een negatieve rol en is RODA bang dat dit de sfeer in de kantine niet ten goede komt waardoor ze mij hier nooit over hebben ingelicht”. Grisèl staat er namelijk om bekend om regelmatig van zich te laten horen als de trainer of een speler hem van opbouwende kritiek voorziet of wanneer een tegenstander hem eventjes uit zijn spel probeert te halen.
 
Ook kon hij er met zijn verstand niet bij dat hij blijkbaar in een goedlopend bedrijf werkzaam was. “Iedereen lapt hier maar tientjes alsof het niets is, waar doen ze het toch allemaal van? Ik ben zelf maar een student, dus voor mij is zoiets een utopie. De rest van Winssen werkt blijkbaar de hele week om hier op zondag bij te kunnen zijn. Dat is ook wel nodig als je €2 voor een consumptiebon betaald. En normaal zelfs €2,20. Da's bijna 5 gulden, absurd!”. Grisèl vond dat al veel geld voor een pilsje maar normaal gesproken krijgen vaste klanten voor een tientje, vier pilsjes en de rest chips. Dat is hem onlangs op de training medegedeeld, want in de kantine is hij niet meer geweest na zijn bardienst.
 
 
Webshop Roda '28

Bestel nu je eigen Roda' 28 sport kleren en steun Roda '28!

Ga naar de webshop RODA '28 Winssen
Contact
Roda '28 Winssen - De Boshof
Plakstraat 6
6645 KL, Winssen
Locatie