RODA '28 2
ALGEMENE INFORMATIE
Eerst volgende wedstrijd
Geen wedstijd gevonden.
Laaste gespeelde wedstrijd
RODA '28 2 - Overasseltse Boys 2
0 - 0
Stijn Peters op het matje geroepen na nieuwste vlog Shijn
Winssen, 31 maart 2018 | Door: B. Gradussen

Stijn Peters is op het matje geroepen bij de trainer van ‘t Twidde naar aanleiding van zijn gênante optreden in de vlog van Shijn (Sharon&Stijn, red.). De 24-jarige middenvelder stelde dinsdag zijn edele deel tentoon in de wekelijkse, veelbekeken vlog van hem zijn vriendin. De voetballer deed zijn vriendin, zittend achter het stuur en met zijn jongeheer buitenboord, een oneerbaar voorstel.
 
Waardeloos
“Ik kan er heel helder over zijn, ik vind het helemaal waardeloos hoe Stijn Peters deze week weer in het nieuws is gekomen’’, de trainer van ‘t Twidde Geet Hopmans steekt zijn mening over het mediaoptreden niet onder stoelen of banken. Hij waste de hoofdrolspeler in kwestie flink de oren.
 
“Het is zo vervelend en zo zonde dat dit gebeurt’’, gaat Hopmans verder. “Juist rondom die jongen wil je rust. Ik vind dat je als profvoetballer een voorbeeldfunctie hebt. Daar past dit niet bij. Ik ben misschien wel van het oude stempel, maar ik heb helemaal niets met die vlogs. Het is uitermate onverstandig dat Peters daar op deze manier in figureert.’’
 
Privétijd
Dat heeft Hopmans de middenvelder ook te kennen gegeven. “We hebben hem op zijn gedrag aangesproken en aangegeven dat we dit zeer vervelend vinden. En dan kan het duizend keer zo zijn dat zich dit in privétijd afspeelt, maar ook buiten het veld ben je een professionele speler van ‘t Twidde van wie wij dit gedrag niet verwachten”.
 
Rentree
Peters zit sinds februari al een disciplinaire straf uit naar aanleiding van zijn vermeende weigering om in te vallen bij het eerste. Hij werd daarop teruggezet naar ‘t Twidde. Er is geen zicht op een rentree onder trainer Wim Joosten, die de middenvelder al eerder een gebrek aan topsportmentaliteit aanwreef. In principe moet Peters wachten tot volgend seizoen, iedereen begint dan weer op nul, zelfs Peters en zijn teamgenoten van ’t Twidde. “Maar dit soort voorvallen maken het er natuurlijk niet gemakkelijker op’’, verzucht Hopmans.
 
Webshop Roda '28

Bestel nu je eigen Roda' 28 sport kleren en steun Roda '28!

Ga naar de webshop RODA '28 Winssen
Contact
Roda '28 Winssen - De Boshof
Plakstraat 6
6645 KL, Winssen
Locatie