RODA '28 VR1
ALGEMENE INFORMATIE
Eerst volgende wedstrijd
Victoria Boys VR2 - RODA '28 VR1
Zo | 01-03-2020 om 11:30u
Laaste gespeelde wedstrijd
RODA '28 VR1 - NSVV FC Kunde VR2
1 - 0
RODA vrouwen 1 wint de gemeentecup
Op vrijdag 6 september was het voor de vrouwenteams van gemeente Beuningen tijd om te gaan strijden om de gemeentecup. RODA had dit toernooi al drie keer gewonnen en wilde graag voor de vierde keer de cup mee naar Winssen nemen.

RODA begon de eerste wedstrijd tegen 3e klasser Beuningse Boys. Na twee keer 20 minuten was RODA de sterkste en won het in een mooie wedstrijd met 2-1.

De tweede wedstrijd van de gemeentecup was tegen WVW. Na een mooie strijd waar RODA lang op een 1-0 voorsprong had gestaan ging het vlak voor tijd toch mis en scoorde WVW de 1-1 wat ook de uitslag van de wedstrijd was.

De derde en laatste wedstrijd was dan de echte derby tegen Ewijk. Bij winst was RODA verzekerd van de winst van de cup. RODA deed wat het moest doen en won gemakkelijk met 2-0 van Ewijk. 

Door deze overwinning mocht RODA voor de vierde keer de cup mee naar Winssen nemen. 
Een resultaat waar RODA heel tevreden en trots op mag zijn, zeker gezien de onrustige voorbereiding omtrent de zoektocht naar de nieuwe trainers, die momenteel zijn gevonden in de vorm van Twan van Kraaij, Willie van de Kamp, Marcel van den Berg en Bart Versteeg. Hierdoor gaan de vrouwen 1 van RODA met een goed gevoel en vertrouwen het seizoen in.
Webshop Roda '28

Bestel nu je eigen Roda' 28 sport kleren en steun Roda '28!

Ga naar de webshop RODA '28 Winssen
Contact
Roda '28 Winssen - De Boshof
Plakstraat 6
6645 KL, Winssen
Locatie