Sponsormogelijkheden RODA'28

Aan uw naamsbekendheid werken en RODA'28 steunen? Dat kan als sponsor van onze mooie club. Hieronder vind u een overzicht van de mogelijkheden                                        

Bordsponsoring

Langs het hoofdveld worden borden geplaatst met uw reclameteksten (ca 305x75cm). Kosten per jaar  € 100,00 per bord, alleen het eerste jaar komen hier eenmalig € 100,- maakkosten bij.  (Dus het eerste jaar betaalt u totaal € 200,-. Ieder volgende jaar € 100,-) Wij hebben alleen uw logo en tekst nodig en de rest wordt door Roda geregeld.

Er zijn ook een aantal borden beschikbaar waar aan 2 zijde tekst kan worden afgebeeld, maar deze plaatsen zijn op dit moment ingedeeld. Kosten €150,- per jaar en voor het eerste jaar  €150,- eenmalig maakkosten. Dus het eerste jaar betaalt u in totaal € 300,-. Ieder volgende jaar € 150,--

Kledingsponsoring

De meeste teams spelen met kleding, die gesponsord is door een van onze sponsors. Het gaat hier om shirt broek en kousen, die door Roda bij een vaste leverancier worden besteld met de gewenste sponsorbedrukking. Indien U geïnteresseerd bent in deze vorm van sponsoring, kunt U een begroting opvragen, afhankelijk van het team en het aantal spelers van dat team . Wij kunnen op dat moment ook aangeven, voor welk team we nog een vacature hebben.

Sponsorclub 90

Deze groep van sponsors betaalt €150,- per jaar. Hiervoor zal de naam van deze sponsors op het sponsorbord van Sponsorclub 90 worden toegevoegd. (Dit bord hangt in de kantine en hiervan zijn gemiddeld ca 27 sponsors lid). De bedragen die hiermee worden opgehaald, worden door de sponsorcommissie vooral besteed aan activiteiten voor de jeugd en of de aanschaf van voetbalmaterialen (denk hierbij aan het jeugdkamp of de aanschaf van extra pupillen- en/of trainingsdoeltjes).                                                                                                                                                                
Met deze ondersteuning wordt de clubkas van Roda ontzien en kan de vereniging de contributies voor, met name de jeugd, laag houden.

Sponsoring op de website/TV scherm in de kantine van Roda

Op de website kunnen ook advertenties worden geplaatst (zie ook onze website www.roda28winssen.nl). Sponsors kunnen voor een bijdrage van € 50,-  een sponsoradvertentie laten draaien op de website  en het  tv-scherm in de kantine (roulerende advertentie).

Voor hoofd en subsponsors is dit een onderdeel van hun jaarlijkse bijdrage. (Hoofd- en subsponsors zijn op dit moment: Willems Winssen, Geertjesgolf, Nederzand, Bruisten, Groen Winssen, We are Konzept, Bubeck verzekeringen/Rodapolis)

Vrienden van Roda

Deze sponsoring is meer bedoeld voor particulieren (ook leden van Roda) die € 40,- per jaar doneren om op die manier de club te ondersteunen. De vrienden van Roda staan ook in de kantine op een speciaal bord vernoemd.  Ook hierdoor kunnen we de contributie voor de overige leden laag houden en kunnen de mensen vrijwillig een hogere bijdrage leveren.

Alle bordsponsors, kledingsponsors en leden van sponsorclub 90 worden ook op de website van Roda vernoemd  (www.roda28winssen.nl).  Tevens worden deze sponsors ook vermeld in de “Rodario” het clubblad van Roda 28.


Uiteraard staan wij altijd open voor andere creatieve sponsoracties.

Namens sponsorcommissie Roda 28, Winssen

Andre Janssen, Ferry Schreven, Henk v/d Bosch, Sijmen Versluijs en Willy Koolhout
Webshop Roda '28

Bestel nu je eigen Roda' 28 sport kleren en steun Roda '28!

Ga naar de webshop RODA '28 Winssen
Contact
Roda '28 Winssen - De Boshof
Plakstraat 6
6645 KL, Winssen
Locatie