​HET 10e TOON TOERNOOI 2.0


 ZATERDAG 9 JUNI 2018 SPORTPARK DE BOSHOF
 
Inschrijving editie 2018 van start!!
 
 Evenals voorgaande jaren zal RODA '28 ook dit jaar het Toon Toernooi organiseren, hèt voetbaltoernooi voor zowel de Winssense vriendengroepen als de Winssense buurtverenigingen. Dit jaar een heuse jubileum editie, voor de tiende keer gaan de verschillende buurtverenigingen en jongerengroepen met elkaar de sportieve strijd aan!!

Als organisatie waren we zeer tevreden met de editie van vorig jaar. Uiteraard hadden we het getroffen met het mooie weer, alle wedstrijden konden onder een stralend zonnetje worden gespeeld. Het toernooi voor de Winssense buurtverenigingen, de zogenaamde TOON Toernooi Buurtpoule, was een succes. Een leuke middag die een, laten we zeggen, recreatieve strijd opleverde om de Prins Antoine d´n Urste Cup. Ook de “je-weet-van-te-voren-dat-ie-uit-de-hand-loopt-derde-helft” was zeer geslaagd en erg gezellig. Dit kwam zeer zeker ook door de muzikale inbreng van DJ MIKE. Goed nieuws, die is er dit jaar ook weer bij!! 

Voor inschrijving en meer informatie: zie de bijlage (rechts van dit bericht).
Bijlage

Bij dit bericht is een bijlage toegevoegd.

Webshop Roda '28

Bestel nu je eigen Roda' 28 sport kleren en steun Roda '28!

Ga naar de webshop RODA '28 Winssen
Contact
Roda '28 Winssen - De Boshof
Plakstraat 6
6645 KL, Winssen
Locatie