​Een clubicoon neemt afscheid

Een clubicoon neemt afscheid
Theo Veens stopt als bestuurder
 
Het zal even wennen zijn, voor iedereen binnen onze vereniging, maar ook voor voetbalclubs in de wijde regio: Theo neemt afscheid als bestuurder bij RODA ’28.
Want Theo was zo ongeveer de verpersoonlijking van onze club, zowel naar binnen als naar buiten. Eerste aanspreekpunt voor iedereen die iets moest weten of iets gedaan moest hebben. Hij was ook op de hoogte van werkelijk alle ins en outs. Onderhoud, planning, financiën natuurlijk, wedstrijdzaken, KNVB-aangelegenheden, om het even wat, Theo was op de hoogte. Zo gegroeid natuurlijk, want Theo is al bestuurslid sinds september 1977! Altijd bezig voor RODA ’28, steeds ook geneigd om taken naar zich toe te trekken, zaken even snel te regelen.
Dat laatste is misschien ook wel een valkuil. Velen hebben altijd dankbaar gebruik gemaakt van het gegeven dat Theo hen het werk uit handen nam, maar er zijn ook mensen die zaken zélf willen aanpakken en op hun eigen wijze. Af en toe veroorzaakte dat wat wrijving, leidde soms tot enig ongenoegen.
Eerder al had Theo besloten binnen afzienbare tijd te stoppen. Lang genoeg zich ingezet voor de vereniging, tijd voor nieuw bloed, zo vond hij zelf.
Nu, alles overwegende, geeft Theo er de voorkeur aan eerder te stoppen als bestuurslid en wel aan het eind van dit seizoen. Wij respecteren zijn besluit, ook al weten we dat zijn terugtreden een groot verlies zal zijn voor de club. Iemand met zoveel ervaring, iemand met zoveel know-how, iemand met zoveel clubliefde vervang je niet zo zomaar.
Op maandag 17 juni is er een extra Algemene Ledenvergadering die al gepland stond in verband met het aangaan van een duurzaamheidslening waar we de toestemming van de leden voor nodig hebben. Theo wil graag van die gelegenheid gebruik maken om als bestuurder afscheid te nemen. Als bestuurder, niet als trouwe supporter. Want Theo draagt de club een warm hart toe, een héél warm hart!
Wij roepen alle leden dan ook op om maandag 17 juni aanwezig te zijn op de extra-ALV. Niet alleen om belangrijke besluiten te nemen, maar vooral ook om met groot respect afscheid te nemen van een waar clubicoon!
Webshop Roda '28

Bestel nu je eigen Roda' 28 sport kleren en steun Roda '28!

Ga naar de webshop RODA '28 Winssen
Contact
Roda '28 Winssen - De Boshof
Plakstraat 6
6645 KL, Winssen
Locatie