Op een slof en chocoladeschoen, wordt Roda kampioen!

Op een slof en een chocoladeschoen, wordt Roda ’28 kampioen!
 

‘Met deze schoen aan je chocoladebeen, scoor je na de lockdown meteen!’ De afgelopen dagen heeft het bestuur van Roda ’28 Winssen alle seniorenleden verblijd met een kleinigheidje, een voetbalschoen gemaakt van chocolade, ontwikkelt door Chocolaterie de Tweeling uit Beneden-Leeuwen.
 
Hoe houd je binding met je leden wanneer zij vanwege de huidige maatregelen niet mogen sporten? Dat is een vraag die vele verenigingen bezig houdt op dit moment; zo ook het bestuur van voetbalvereniging Roda ’28 in Winssen. Zij kozen ervoor om bij alle seniorenleden aan de deur te gaan en ze een chocoladeschoen te overhandigen, met daarin een kleine bedankwens.
 
In maart 2020 werden de voetbalcompetities abrupt ten einde gebracht en ook in het nieuwe seizoen zijn er nauwelijks wedstrijden gespeeld. Aanvankelijk mocht er in kleine groepjes nog wel worden getraind, maar toen ook dat niet meer mocht, hielden alle voetbalactiviteiten voor de seniorenleden op. De jeugd (t/m 17 jaar) daarentegen mag nog wel gewoon trainen en onderling wedstrijdjes spelen.
 
Inmiddels is duidelijk gemaakt door de KNVB dat de voetbalcompetities voor alle senioren niet zullen worden hervat. Indien mogelijk wordt het seizoen nog afgesloten met de KNVB Regio Cup, maar dat hangt uiteraard af van mogelijke versoepelingen. Voor de jongvolwassenen (t/m 27 jaar) geldt dat er vanaf komende week wel weer in teamverband gesport mag worden. De seniorenteams bij Roda ’28 zullen dan ook weer de draad op pakken, maar de ‘jeugd’ zal dan nog even moeten wachten op hun ‘ervaren’ teamgenoten tijdens de trainingen.
 
 
 
 
 
 
 
Activiteiten / Agenda
Er zijn nog geen activiteiten toegevoegd
Webshop Roda '28

Bestel nu je eigen Roda' 28 sport kleren en steun Roda '28!

Ga naar de webshop RODA '28 Winssen
Contact
Roda '28 Winssen - De Boshof
Plakstraat 6
6645 KL, Winssen
secretariaat@roda28.nl