Boshof wordt rookvrije accomodatie

De sportraad en de gemeente Beuningen hebben de ambitie dat alle sportaccommodaties in de gemeente binnen één jaar rookvrij zijn. Een initiatief dat door veel sport- en scoutingverenigingen binnen de gemeente wordt omarmd. Veel van deze verenigingen sturen hier al op, en de hoop is dat een extra 'duwtje' vanuit de gemeente ervoor zorgt dat dit ook daadwerkelijk gerealiseerd is op het moment dat de sportparken na de lockdown weer open gaan. In de bijlage (rechts) is het persbericht van de gemeente Beuningen te downloaden en te lezen.

Bijlage

Bij dit bericht is een bijlage toegevoegd.

Activiteiten / Agenda
Er zijn nog geen activiteiten toegevoegd
Webshop Roda '28

Bestel nu je eigen Roda' 28 sport kleren en steun Roda '28!

Ga naar de webshop RODA '28 Winssen
Contact
Roda '28 Winssen - De Boshof
Plakstraat 6
6645 KL, Winssen
secretariaat@roda28.nl