Laaste gespeelde wedstrijd
RODA '28 JO11-1 - Union JO11-2JM
9 - 6
Roda'28 JO11-1 winterkampioen na winst op Bennekom
Om het kampioenschap binnen te slepen had het team van Roda'28 JO11-1 nog een pittige opdracht voor de boeg: winnen van de nummer 3 Bennekom. Roda begon de wedstrijd sterk en creĆ«erde veel kansen. Toch duurde het nog tot de 17e minuut voordat Gijs van de Aa zijn naam van absolute killer waarmaakte: met een droog schot in de linkerhoek opende hij de score voor Roda. Aanvoerde Duuk de Wit poeierde van grote afstand en slim gebruikmakend van de wind de 2-0 binnen. Bennekom liep achteruit en met goals van team topscoorder Berend Marcusse liep Roda uit naar 4-0. In de tweede helft was de wedstrijd meer in evenwicht. Bennekom kwam sterk terug en wilde er toch een wedstrijd van maken.  Bij een tussenstand van 5-3 leek het alsof Roda ging bezwijken onder de kampioensdruk. Gijs van de Aa pakte zijn moment voor de keeper door met een vernuftig puntertje de bal over de goalie te plaatsen. Even later, na toch weer een doelpunt te hebben moeten incasseren scoorde Gijs weer opnieuw na een sublieme assist van Wes Gerrits, 7-3. Twee minuten later was het kampioenschap een feit en leverde Roda de tweede winterkampioen van dit seizoen.