Laaste gespeelde wedstrijd
Batavia 1 - RODA '28 1
3 - 2
Roda’28 koploper na 2 uit overwinningen
​De laatste 2 competitie wedstrijden voor Roda’28 waren uitwedstrijden naar Overasseltse Boys en Achilles’29 in Groesbeek. Beide wedstrijden heeft Roda’28 winnend afgesloten en door de resultaten op andere velden  is Roda’28 op dit moment koploper in de 4e klasse E. Dit zegt nog helemaal niets, we zijn pas 5 wedstrijden onderweg.
Vlak voor rust scoort Overasseltse Boys de 1e goal en komt op een 1 – 0 voorsprong.
Na de rust zetten de Roda’28 mannen iets steviger aan en na een handsbal voor een OVB verdediger scoort Bob Stevens vanaf de stip de gelijkmaker.
In de 75e minuut weet Lenn Janssen een dieptepass te geven op Twan Arnts, die zijn snelheid goed benutte, zijn tegenstander uitspeelde en de ook de keeper kon verschalken, hiermede bezorgde hij Roda’28 een 1 – 2 voorsprong, misschien ietwat geflatteerd, maar wanneer OVB hun kansen niet weet te benutten, dan is er een voetbalwet die zegt, dan schopt de tegenstander ze er wel in.
In de 85e minuut weet Pim Tromp aan de aandacht van OVB verdedigers te ontsnappen, hij komt alleen de OVB keeper, maar deze wacht lang met bewegen en Pim schiet de bal over de grond, maar de keeper kan deze pakken.

Zondag 22-10 speelde Roda’28 een uitwedstrijd bij Achilles’29 uit Groesbeek. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van de grote broer van Achilles’29.
Roda’28 begint heel sterk aan de wedstrijd en binnen 4 minuten weet Twan Arnts een te korte terugspeelbal van een Achilles’29 verdediger te onderscheppen, speelt de keeper uit en schuift de 1 – 0 voorsprong binnen.
In de 15e minuut schiet Twan Arnts vanaf ongeveer 25 meter de bal snoeihard in de kruising en staat Roda’28 met 2 – 0 voor. De keeper van Achilles had niet op een schot gerekend vanaf die afstand.
Achilles’29 probeert zich terug te vechten in de wedstrijd, zijn wel iets sterker en hebben wat meer balbezit, maar de verdediging van Roda’28 staat goed en mocht er een keer een schot komen dan staat keeper Martijn er nog om een schot onschadelijk te maken.
Na rust in de 50e minuut geeft Bob Stevens een goede breedtepass op Marijn van Kraaij, die alleen voor de keeper beheerst scoort.
In de 55e minuut weet Achilles’29 te scoren na een ietwat onoverzichtelijke situatie vanuit een corner van Achilles’29 de 1 – 3 te scoren.
In de 57e minuut is het wederom Marijn van Kraaij, die de voorsprong weet te vergroten naar een 4 – 1 voorsprong voor Roda’28.
In de 78e minuut is er op een afstand van ongeveer 25 meter een directe vrije trap voor Achilles’29 en Bram Slotboom schoot de vrije trap snoeihard in de kruising.
In de 80e minuut is het Pim Tromp die een goede aanval van Roda’28 doeltreffend weet af te ronden en Roda’28 komt op een 5 – 2 voorsprong.
In de 89e minuut is het slotakkoord voor Achilles speler Sam Derks die de 3e treffer van Achilles scoort.

As zondag spelen de bovenste 6 teams tegen elkaar en Roda’28 speelt om 14.30 uur thuis op De Boshof tegen Krayenhoff uit Nijmegen.
Daarnaast wordt er nog WVW – Ewijk en SCE – SCP gespeeld. Na afloop van deze 3 wedstrijden kan de stand er weer heel anders uit zien.