Veilige omgeving 
Bij Roda ’28 staat een veilige en vertrouwde omgeving op nummer 1, een veilige omgeving waarin iedereen met plezier kan: voetballen, vrijwilligerswerk kan doen en wedstrijden kan bezoeken.
 
Ongewenst gedrag
Ongewenst gedrag komt helaas overal voor en kan dus ook bij Roda ’28 plaatsvinden. Denk hierbij aan: pesterijen, discriminatie, agressief gedrag/geweld, kwetsende opmerkingen, seksueel grensoverschrijdend gedrag, uitsluiting, intimidatie, negeren, enz. Maar ook: matchfixing, diefstal, fraude, doping, enz.
Kortom alles wat je ervaart als gedwongen of ongewenst.
 
Wat moet je doen als je te maken krijgt met ongewenst gedrag? 
Als je te maken krijgt met ongewenst gedrag kun je direct contact opnemen met de vertrouwenscontactpersoon.
 
Wat doet een vertrouwenscontactpersoon (VCP)?
Een VCP is er voor iedereen, is neutraal, werkt vertrouwelijk, luistert naar je en kan jou helpen bij: het inschakelen van een hulpverlener, het indienen van een klacht of aangifte bij; het Roda bestuur, KNVB, politie of andere instantie.
Je kan ook contact opnemen als je iets wil overleggen of melden. Alleen na overleg met jou (en/of je ouders) worden vervolgstappen ondernomen.
 
 

Naam: Peter van Zuylen
E-mail: pcm.vanzuylen@outlook.com 
Tel. nr.: 0653379400

Ik woon in Winssen op de Notenboomgaard en ben de vader van Nienke, Joep en Jaap. Nienke en Joep hebben eerder bij Roda ‘28 gevoetbald en Jaap voetbalt momenteel bij Roda ’28. Verder ben ik regelmatig als supporter op het voetbalveld aanwezig.
Op verzoek van het bestuur heb ik (nadat ik  in april 2021 de cursus vertrouwenscontactpersoon NOC/NFS gevolgd te hebben) de rol van vertrouwenscontactpersoon binnen Roda ’28 opgepakt.
 
Peter werkt als projectleider bij Lamers High Tech Systems in Nijmegen en is in het verleden binnen het bedrijf langere tijd vertrouwenspersoon geweest.

Activiteiten / Agenda
Er zijn nog geen activiteiten toegevoegd
Webshop Roda '28

Bestel nu je eigen Roda' 28 sport kleren en steun Roda '28!

Ga naar de webshop RODA '28 Winssen
Contact
Roda '28 Winssen - De Boshof
Plakstraat 6
6645 KL, Winssen
secretariaat@roda28.nl
Aanmelden bij Roda '28 Winssen
Aanmelden