Submenu

RODA '28 heeft voor het eerste elftal een verzoek voor promotie naar de derde klasse ingediend. De club wil na een uitstekend seizoen in de top van de vierde klasse hogerop en zou graag de strijd aangaan met rivalen VV Ewijk en Beuningse Boys. Ook concurrent SC Millingen is klaar voor de derde klasse en heeft heeft deze promotie aangevraagd. Millingen 'eindigde' bovenaan in de 4e klasse E maar speelde een wedstrijd meer dan RODA, dat minder verliespunten heeft. RODA kroonde zichzelf al tot periodekampioen en stond na één volledige speelronde aan kop.

Vandaag heeft de KNVB op dringend advies van het kabinet besloten al het voetbal in Nederland t/m 31 maart af te gelasten als gevolg van de COVID-19 uitbraak. Daarbij heeft het alle amateurverenigingen tevens geadviseerd ook geen trainingen, oefenwedstrijden of andere bijeenkomsten te organiseren. Het bestuur van RODA '28 conformeert zich aan de richtlijnen van de KNVB. Dat wil zeggen: alle wedstrijden én trainingen komen deze maand te vervallen. Dit geldt voor alle teams van de senioren- en jeugdafdeling en gaat met onmiddellijke ingang in.

Namens voetbalvereniging Roda’28 te Winssen zijn wij op zoek naar een verzorg(st)er voor onze selectie voor de periode van februari tm juni 2020. Werktijden zijn op dinsdag -en donderdagavond en op

In de bijlage vind je een lijst van kledingspullen die zijn achtergebleven op de boshof. Deze zijn op te halen bij Theo Veens, Kennedysingel 39. Tel: 0487-522227 of 06-30132839 De spullen kunnen tot eind van het jaar opgehaald worden.
Webshop Roda '28

Bestel nu je eigen Roda' 28 sport kleren en steun Roda '28!

Ga naar de webshop RODA '28 Winssen
Contact
Roda '28 Winssen - De Boshof
Plakstraat 6
6645 KL, Winssen
Locatie