Submenu

Hoofdtrainer Rutger Schuijffel had op zondag 13 december een interview met RN7 waarbij hij een alternatief idee besprak voor de competitie hervatting van het amateurvoetbal.

Beste allemaal, Via deze weg willen wij jullie bedanken voor alle steunbetuigingen ten aanzien van het overlijden van onze vader en partner, Henk Gradussen.

IN MEMORIAM… HENK GRADUSSEN Vrijdag 6 november werden wij opgeschrikt door het overlijden van ons trouwe lid Henk Gradussen. Een persoon die heel wat voetstappen op onze ‘Boshof’ had staan, zijn lidmaatschap en betrokkenheid bij RODA ‘28 besloeg een periode van meer dan vijftig jaren. Zijn warme en oprechte persoonlijkheid alsmede zijn indrukwekkende staat van dienst bij de rood zwarten zullen fijne herinneringen blijven die door menig RODA lid gekoesterd zullen worden.

Het zal u niet ontgaan zijn: Wederom zijn door het kabinet nieuwe strengere maatregelen afgekondigd die betrekking hebben op RODA en het complete amateurvoetbal.

Aan allen die RODA ’28 een warm hart toedragen. In de laatste Nieuwsbrief kon je het al lezen: RODA ’28 doet mee met Rabo ClubSupport! Kunnen wij op jouw stem rekenen? Stem nu direct in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport

Het voetbalseizoen 2020/2021 gaat binnenkort van start. We mógen weer voetballen! Echter zitten hier wel enkele regels aan verbonden waaraan iedereen zich moet houden. Volgens de richtlijnen mag publiek ook weer aanwezig zijn bij de wedstrijden, mits een aantal regels nageleefd worden. Hieronder staan de regels voor zowel spelers, begeleiders als toeschouwers puntsgewijs beschreven. Wij vragen u dan ook dit protocol goed door te lezen! Dit protocol is ontleend aan het Algemeen Protocol Verantwoord Sporten van het NOC*NSF
Activiteiten / Agenda
Er zijn nog geen activiteiten toegevoegd
Webshop Roda '28

Bestel nu je eigen Roda' 28 sport kleren en steun Roda '28!

Ga naar de webshop RODA '28 Winssen
Contact
Roda '28 Winssen - De Boshof
Plakstraat 6
6645 KL, Winssen