Submenu

De start van het seizoen staat voor de deur, na lange tijd wordt er eindelijk weer gevoetbald!

De Gemeentecup Beuningen 2021 zal dit weekend wederom geen doorgang vinden, zowel voor de mannen als voor de vrouwen gaat het toernooi niet door. Omdat het toernooi vanwege alle coronabeperkingen niet kan worden georganiseerd zoals gewenst, hebben de vier verenigingen in goed overleg besloten de stekker eruit te trekken.

De volgende kleding is achtergebleven op de Boshof en bij de gevonden voorwerpen terechtgekomen.

De sportraad en de gemeente Beuningen hebben de ambitie dat alle sportaccommodaties in de gemeente binnen één jaar rookvrij zijn. Een initiatief dat door veel sport- en scoutingverenigingen binnen de gemeente wordt omarmd. Veel van deze verenigingen sturen hier al op, en de hoop is dat een extra 'duwtje' vanuit de gemeente ervoor zorgt dat dit ook daadwerkelijk gerealiseerd is op het moment dat de sportparken na de lockdown weer open gaan.

De crisis is helaas nog niet voorbij. De huidige pandemie houdt Nederland, en de rest van de wereld, nu al een jaar in zijn greep en ook de voetballerij ondervindt hier nog steeds hinder van. Inmiddels is helaas bekend dat het lopende seizoen niet meer zal worden afgemaakt. Dit geldt voor alle competities; jeugd, senioren, dames en ook het eerste elftal. Maar, er begint steeds een beetje meer licht te schijnen aan de horizon. De besmettingscijfers gaan de goede kant op en ook het vaccineren begint van de grond te komen. Daarom worden voorzichtig een paar kleine versoepelingen doorgevoerd vanuit het kabinet, waarvan een aantal ook betrekking hebben op de amateursport.

‘Met deze schoen aan je chocoladebeen, scoor je na de lockdown meteen!’ De afgelopen dagen heeft het bestuur van Roda ’28 Winssen alle seniorenleden verblijd met een kleinigheidje, een voetbalschoen gemaakt van chocolade, ontwikkelt door Chocolaterie de Tweeling uit Beneden-Leeuwen.

Hoofdtrainer Rutger Schuijffel had op zondag 13 december een interview met RN7 waarbij hij een alternatief idee besprak voor de competitie hervatting van het amateurvoetbal.
Activiteiten / Agenda
Er zijn nog geen activiteiten toegevoegd
Webshop Roda '28

Bestel nu je eigen Roda' 28 sport kleren en steun Roda '28!

Ga naar de webshop RODA '28 Winssen
Contact
Roda '28 Winssen - De Boshof
Plakstraat 6
6645 KL, Winssen
secretariaat@roda28.nl