​‘RODA versterkt zich in winterstop’

Met de winterse transferperiode op komst is de geruchtenmolen ook weer op gang gekomen. Vaak worden deze geruchten door buitenstaanders de wereld in geholpen, dit maal zijn het de hoofdrolspelers zelf die het vuurtje aanwakkeren. Toevallig, of niet, een paar dagen voor het openen van de markt.
 
De afgelopen jaren moest RODA een aantal van haar sterspelers laten gaan. Niek van Gemert en Pim Tromp vertrokken naar Leones, terwijl Marijn van Kraaij een jaar later verkaste naar Gemeentecup winnaar (ten koste van RODA 2) Beuningse Boys. Het supertrio werd op dinsdagmiddag 29 december echter weer gespot op de Boshof. Voetballend op het nieuwe kunstgrasveld.
 
Inmiddels circuleren er verscheidene geruchten door Winssen, het dorp waar de roddels zich sneller verplaatsen dan de ‘Thrust SSC’ door de Nevada woestijn. Volgens een goede vriend van één van de spelers proberen de voetballers hun conditie op peil te houden nu de competitie stil ligt. Volgens een anonieme bron is er meer aan de hand dan alleen dat. De jongens zouden willen weten waar ze aan toe zijn en wat de Winssense club ze te bieden heeft, ten opzichte van hun huidige werkgever.
 
Als er al onderhandeld gaat worden lijkt een zomerse transfer voor alle drie de spelers meer voor de hand te liggen dan een overgang in de winter, maar de plotselinge verschijning op het sportpark aan de Plakstraat is op zijn minst opmerkelijk te noemen. Mocht het toch tot een winterse overgang komen, is het nog maar de vraag wie er terug keert en met welk doel. Willen de heren met RODA 2 of RODA 5 voor het kampioenschap gaan strijden, of gaan ze proberen RODA 1 te behoeden voor degradatie?
 
Wordt wellicht vervolgd…
Webshop Roda '28

Bestel nu je eigen Roda' 28 sport kleren en steun Roda '28!

Ga naar de webshop RODA '28 Winssen
Contact
Roda '28 Winssen - De Boshof
Plakstraat 6
6645 KL, Winssen
Locatie