RODA ’28 heeft een nieuwe hoofdtrainer: Rutger Schuijffel.

RODA ’28 heeft een nieuwe hoofdtrainer: Rutger Schuijffel uit Wijchen.
Komende zomer neemt hij het trainersstokje over van Wim Joosten.
Hieronder stelt Rutger zich voor.
 
Als geboren en getogen Nijmegenaar alweer ruim 18 jaar woonachtig in Wijchen met mijn vrouw Janneke, dochter Romee en zoon Kimo. Voetbal is niet weg te denken in ons gezin, want beide kinderen voetballen bij Woezik en ben ik er zelf ook elke zaterdag te vinden. 
Ik werk sinds 2007 in de sportindustrie, namelijk als regiomanager bij CSC Sport; marktleider in Nederland voor de aanleg en renovatie van buitensportvloeren zoals kunstgras voetbalvelden, hockeyvelden en atletiekbanen. Binnen het bedrijf houd ik mij bezig met commercie, projecten in het midden en noord/oostelijk deel van Nederland en diverse renovatieprojecten kunst- en hybridegras in het betaald voetbal. 
 
Al vroeg heb ik als gevolg van een forse blessure helaas mijn actieve carrière als voetballer op 1e elftal niveau bij SCE vroeg moeten neerleggen. Maar omdat de belangrijkste bijzaak van het leven; voetbal, door mijn aderen stroomt ben ik vanaf mijn 21e jaar jeugd gaan trainen bij SCE en na zes jaar ben ik in 2004 hoofdtrainer geworden van Kolping/Dynamo. Hier heb ik RODA'28 voor het eerst ontmoet; op 4 november 2007 een uitwinst met 1-2 en we samen om de koppositie streden in de 5e klasse. RODA'28 nam op 17 april 2008 revanche Kolping/Dynamo met 0-1 te verslaan door een kopbal van Bob Stevens. Na 4 seizoenen Kolping/Dynamo heb ik nog 2 seizoenen SCE in de 4e klasse getraind en daarna 3 seizoenen bij Achates in Ottersum (2e klasse regio Zuid). Mijn laatste club als hoofdtrainer was SCP, waarna vanwege tijd door opgroeiende kinderen en mijn zakelijke functie de laatste 4 seizoen mijzelf bezig heb gehouden met de jeugd van sc Woezik als Hoofd Opleiding. 
 
Binnen mijn agenda liggen er weer mogelijkheden en heeft een terugkeer als hoofdtrainer altijd gelonkt. Ik ben blij om vanaf volgend seizoen 2019/2020 weer hoofdtrainer te zijn van een warme club met een gezonde ambitie en jonge groep met voldoende potentie. Komende periode zal ik geregeld een wedstrijd komen kijken om RODA'28 beter te leren kennen.
 
Iedereen succes de 2e helft van het seizoen!  
 
Met vriendelijke groet,
 
Rutger Schuijffel


 
Webshop Roda '28

Bestel nu je eigen Roda' 28 sport kleren en steun Roda '28!

Ga naar de webshop RODA '28 Winssen
Contact
Roda '28 Winssen - De Boshof
Plakstraat 6
6645 KL, Winssen
Locatie