KNVB-onderscheiding voor Theo Veens

 

Tijdens een drukbezochte Algemene Ledenraadsvergadering van RODA ’28 waarin verduurzaming en renovatie van het clubgebouw aan de orde kwam is ook afscheid genomen van bestuurslid Theo Veens.

Gedurende een periode van liefst 42 jaar heeft Theo diverse functies bekleed. Hij was lid van het jeugdbestuur en daarna wisselde hij het secretariaat en penningmeesterschap af binnen het hoofdbestuur. Ook verrichtte hij allerlei voorkomende werkzaamheden zoals kantinediensten, nam zitting in allerlei commissies, hielp bij de organisatie van activiteiten en was vraagbaak en aanspreekpunt voor iedereen, zowel binnen als buiten de club.

Naast waarderende woorden en cadeaus van de voorzitter namens alle leden werd Theo ook nog eens door de KNVB onderscheiden als lid van verdienste. De ledenvergadering onderstreepte dat alles ook nog eens met een dankbaar langaanhoudend ovationeel applaus.

Een waar clubicoon nam afscheid.

 

Webshop Roda '28

Bestel nu je eigen Roda' 28 sport kleren en steun Roda '28!

Ga naar de webshop RODA '28 Winssen
Contact
Roda '28 Winssen - De Boshof
Plakstraat 6
6645 KL, Winssen
Locatie