Geen voetbal t/m 6 april, sportpark op slot

Update:
Inmiddels zijn onderstaande maatregelen met minstens een week verlengd, t/m 6 april. Sportpark de Boshof zal tot die tijd volledig op slot gaan waarbij het ook verboden is op eigen initiatief te spelen/trainen. Dit advies is gekomen vanuit de voetbalbond en RODA volgt zoals eerder vermeld deze adviezen op.

Gezondheid staat voorop, vandaar deze spijtige maatregel.Vandaag heeft de KNVB op dringend advies van het kabinet besloten al het voetbal in Nederland t/m 31 maart af te gelasten als gevolg van de COVID-19 uitbraak. Daarbij heeft het alle amateurverenigingen tevens geadviseerd ook geen trainingen, oefenwedstrijden of andere bijeenkomsten te organiseren.

Het bestuur van RODA '28 conformeert zich aan de richtlijnen van de KNVB. Dat wil zeggen: alle wedstrijden én trainingen komen deze maand te vervallen. Dit geldt voor alle teams van de senioren- en jeugdafdeling en gaat met onmiddellijke ingang in.
Webshop Roda '28

Bestel nu je eigen Roda' 28 sport kleren en steun Roda '28!

Ga naar de webshop RODA '28 Winssen
Contact
Roda '28 Winssen - De Boshof
Plakstraat 6
6645 KL, Winssen
Locatie