Onderhoud sportpark

Er rolt al een hele tijd geen bal meer op de Boshof, maar dat wil zeker niet zeggen dat het leven er stil ligt. Voor de zomer van 2020 waren verschillende werkzaamheden gepland aan het hoofdveld en aan het clubgebouw. Door de corona-stop kon er al eerder worden gestart met de verschillende klussen zonder daarbij overlast te veroorzaken. Hierdoor zijn de werkzaamheden inmiddels al behoorlijk ver gevorderd. 

Het hoofdveld is vernieuwd: De grasmat is volledig opnieuw ingezaaid terwijl er in de ondergrond een nieuw drainage-systeem is aangelegd. Daarbij is er ook een nieuwe omheining om het veld heen geplaatst en is het looppad voorzien van nieuwe tegels. Tevens zijn er ter bescherming van het vernieuwde clubhuis ook nieuwe ballenvangers geplaatst. Na de renovatie van veld 2 vorig jaar kunnen we er voorlopig dus weer tegenaan.

Ook het clubhuis wordt momenteel onder handen genomen. Vorig jaar is hiermee al een start gemaakt door de pui van de kantine te vernieuwen. Nu wordt de serre vernieuwd en is al het asbest van het dak van het gebouw verwijderd. Het nieuwe dak wordt voorzien van zonnepanelen waarmee de nieuwe led-verlichting (binnen en buiten) van stroom wordt voorzien. Verder worden ook de gevels vernieuwd waar nodig en wordt er spauwmuurisolatie aangebracht. Met deze renovatie- en verduurzamingsmaatregelen is het clubhuis weer voorbereid op de komende 15 jaar.

Veel klussen zijn uitgevoerd door professionals, maar waar mogelijk heeft de club een beroep gedaan op (ouders van) leden. Zonder deze extra handjes zou dit alles een zeer kostbare operatie zijn geworden. Aan iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen of daar nu nog mee bezig is: Enorm bedankt!
Activiteiten / Agenda
Er zijn nog geen activiteiten toegevoegd
Webshop Roda '28

Bestel nu je eigen Roda' 28 sport kleren en steun Roda '28!

Ga naar de webshop RODA '28 Winssen
Contact
Roda '28 Winssen - De Boshof
Plakstraat 6
6645 KL, Winssen