Rabobank ClubSupport

Aan allen die RODA ’28 een warm hart toedragen.
 
In de laatste Nieuwsbrief kon je het al lezen:
RODA ’28 doet mee met Rabo ClubSupport! Kunnen wij op jouw stem rekenen?
Stem nu direct in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport
 
Vanaf deze week (startdatum 5 oktober) kan er voor de Rabo ClubSupport actie gestemd worden op jouw favoriete stichting, vereniging of club uit de regio. Ieder lid van de Rabobank heeft 5 stemmen tot zijn beschikking die verdeeld kunnen worden over minimaal 3 verenigingen (je kan dus op 2 verenigingen 2 stemmen uitbrengen + 1 stem op 1 andere vereniging of bv. 5 verschillende verenigingen elk 1 stem toekennen). Er kan gestemd worden tot 25 oktober.
 
Je kan als volgt jouw stemmen uitbrengen:
Log in op de website van Rabobank of in de app;
Klik op “zelf regelen”
Klik vervolgens op “Mijn Lidmaatschap”
In Mijn Lidmaatschap kun je klikken op “Rabo ClubSupport”
Je kunt nu minimaal 3 en maximaal 5 clubs selecteren waarop je wilt stemmen. (Tip: In het zoekscherm kun je na het invoeren van bijvoorbeeld de tekst “Winssen” alle deelnemende Winssense verenigingen uitfilteren). Kies jouw favoriete clubs (waaronder natuurlijk voetbalvereniging RODA ’28), druk hierna op “stemmen” en je kan vervolgens jouw 5 stemmen verdelen over de geselecteerde clubs.
 
Klik vervolgens op “Stemmen indienen” en jouw stemmen zijn ingediend.
 
Namens alle deelnemende clubs bedankt voor het uitbrengen van jouw stem! En......... deel dit bericht asjeblieft met zoveel mogelijk familieleden, vrienden of kennissen, want we kunnen iedere stem gebruiken!
Activiteiten / Agenda
Er zijn nog geen activiteiten toegevoegd
Webshop Roda '28

Bestel nu je eigen Roda' 28 sport kleren en steun Roda '28!

Ga naar de webshop RODA '28 Winssen
Contact
Roda '28 Winssen - De Boshof
Plakstraat 6
6645 KL, Winssen