Dankwoord familie Gradussen

Beste allemaal, 
 
Via deze weg willen wij jullie bedanken voor alle steunbetuigingen ten aanzien van het overlijden van onze vader en partner, Henk Gradussen. We hebben veel steun gehad uit de kaartjes, bloemetjes en als laatste eerbetoon de hele bijzondere erehaag vrijdag 13 november, waar Henk, omringt door alle betrokkenen, een laatste groet werd gebracht.  
Erg indrukwekkend..
 
Henk was altijd graag op het voetbalveld te vinden, vroeger als fanatieke voetballer, daarna als een net zo’n fanatieke jeugdtrainer van Marijn. De laatste jaren als een rustigere, maar trouwe supporter van ons alle drie, want het voetbalplezier hebben wij allemaal van hem overgenomen. Hij genoot nog steeds van het spelletje, waar een aantal kritische noten nooit ontbraken. Niet vaak op zondag, maar op donderdag even de kantine in met de jongens na de training vond Henk een steeds leuker uitje worden. 
 
Zoals al beschreven heeft Henk deze oneerlijke wedstrijd, ondanks zijn hevige strijd, door alle tegenslagen niet kunnen winnen… 
 
Nogmaals dankjewel aan zijn geliefde club die een “rood zwarte” draad door zijn leven vormde. 
 
Hartelijke groet namens ons allen,
Marga, Marijn, Noortje en Sofie
Activiteiten / Agenda
Er zijn nog geen activiteiten toegevoegd
Webshop Roda '28

Bestel nu je eigen Roda' 28 sport kleren en steun Roda '28!

Ga naar de webshop RODA '28 Winssen
Contact
Roda '28 Winssen - De Boshof
Plakstraat 6
6645 KL, Winssen
secretariaat@roda28.nl