Interview Rutger Schuijffel

Hoofdtrainer Rutger Schuijffel had op zondag 13 december een interview met RN7 waarbij hij een alternatief idee besprak voor de competitie hervatting van het amateurvoetbal. In zijn plan spreekt hij over het opsplitsen van de competitie in twee poules, in het geval van de poule van RODA in een 'Nijmeegse' en een 'Arnhemse' competitie. Zodoende onstaan er twee poules van 7 teams waarin een volledige competitie kan worden afgewerkt (uit- en thuisduel), worden er veelal 'derby's' gespeeld en wordt het aantal reisbewegingen beperkt door lokaal te spelen.

Het volledige interview is terug te luisteren via deze link  (uur 1, vanaf 37m15s)
Activiteiten / Agenda
Er zijn nog geen activiteiten toegevoegd
Webshop Roda '28

Bestel nu je eigen Roda' 28 sport kleren en steun Roda '28!

Ga naar de webshop RODA '28 Winssen
Contact
Roda '28 Winssen - De Boshof
Plakstraat 6
6645 KL, Winssen
secretariaat@roda28.nl
Aanmelden bij Roda '28 Winssen
Aanmelden