Update corona maatregelen

De crisis is helaas nog niet voorbij. De huidige pandemie houdt Nederland, en de rest van de wereld, nu al een jaar in zijn greep en ook de voetballerij ondervindt hier nog steeds hinder van. Inmiddels is helaas bekend dat het lopende seizoen niet meer zal worden afgemaakt. Dit geldt voor alle competities; jeugd, senioren, dames en ook het eerste elftal. 

Maar, er begint steeds een beetje meer licht te schijnen aan de horizon. De besmettingscijfers gaan de goede kant op en ook het vaccineren begint van de grond te komen. Daarom worden voorzichtig een paar kleine versoepelingen doorgevoerd vanuit het kabinet, waarvan een aantal ook betrekking hebben op de amateursport.

Voor RODA betekent dit dat er door iedereen in de leeftijd t/m 26 jaar weer getraind mag worden waarbij ook oefenwedstrijden mogen worden gespeeld tegen andere teams binnen de eigen vereniging. Wat betreft de groepsgrootte en onderlinge afstand gelden hier geen beperkingen.

Per 16 maart mogen ook alle leden vanaf 27 jaar weer trainen. Zij dienen zich echter wel te houden aan een maximale groepsgrootte van 4 personen en dienen onderling een afstand te bewaren van 1.5 meter. 

Voorlopig blijft de kantine van de Boshof nog wel gesloten en zijn toeschouwers niet welkom op het sportpark.

Meer info over de maatregelen voor het amateurvoetbal is te vinden op de website van de KNVB:.
Activiteiten / Agenda
Er zijn nog geen activiteiten toegevoegd
Webshop Roda '28

Bestel nu je eigen Roda' 28 sport kleren en steun Roda '28!

Ga naar de webshop RODA '28 Winssen
Contact
Roda '28 Winssen - De Boshof
Plakstraat 6
6645 KL, Winssen
secretariaat@roda28.nl