RODA '28 en trainer Rutger Schuijffel uit elkaar

Trainer Rutger Schuijffel gaat RODA ’28 aan het einde van dit seizoen verlaten.
 
Een prettige relatie tussen RODA'28 en hoofdtrainer Rutger Schuijffel zal aan het einde van dit seizoen stoppen. Beide partijen zijn wederzijds tevreden over de samenwerking, maar het voelt voor de 44-jarige trainer uit Wijchen beter om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Na goed overleg is besloten dat elkaars wegen gaan scheiden.

Het eerste seizoen is een promotie naar de 3e klasse bewerkstelligd op basis van het hoogste puntengemiddelde. Het doel van zowel RODA'28 als Schuijffel is en blijft om de volwassenheid en stabiliteit van de huidige selectie verder uit te bouwen en diverse jonge talenten in te passen.
Activiteiten / Agenda
Er zijn nog geen activiteiten toegevoegd
Webshop Roda '28

Bestel nu je eigen Roda' 28 sport kleren en steun Roda '28!

Ga naar de webshop RODA '28 Winssen
Contact
Roda '28 Winssen - De Boshof
Plakstraat 6
6645 KL, Winssen
secretariaat@roda28.nl
Aanmelden bij Roda '28 Winssen
Aanmelden